Gönderen Konu: Ne kadar tutar kazıklanmayalım  (Okunma sayısı 2545 defa)

Çevrimdışı hadesksk

• Profili Görüntüle
Ne kadar tutar kazıklanmayalım
« : 26 Eylül 2012, 16:58:54 »
Merhaba arkadaşlar;

Arabamın biraz masrafı var ve yaptırmak istiyorum İzmir'de Çiğli ATA sanayide yaptıracam. Arabamın contası hafif yanıkmış usta öyle söyledi conta değişecek, poloların genetik sorunu boğaz kelebeği temizlettim ama sorun devam ediyor arada çok sorun olursa onuda değiştireceğiz mecburen. devirdaim ve termostat değişecek. Lifterlerden ses geliyor ona bakılacak. frenler bakılacak birde sol önde viraja gelince tak tak ses geliyor disklerden yapıoyordur dedi usta onada bakılacak. Son olarakta herzaman olmasada arada bir marş sırasında dişli sıyırıyor. Bunun açıklamasıda pololar stop edildiğinde ya 1. silindir yada 3. silindir heraman sente de dururmuş, zamanla volantta yada marş dişlisinde aşınma oluyormuş. Eğer volantansa yaptırmacağım çok kaçar çünkü :) marş ise yapılabilir. Benim kafamda 2000 TL gibi bi rakam var Sonuçta arabanın bütük eksiklerini yaptırmak istiyorum daha sonrada boya ya giricek inş. Kazıklanamamak adına sizlere sormak istedim tahmini bi rakam olarak. Bu arada benim araba iyi yürüyor ha bu kadar soruna :D

Çevrimdışı tugrasam

• Profili Görüntüle
Ynt: Ne kadar tutar kazıklanmayalım
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2012, 17:10:39 »
İnşallah silindir kapağında çürüme ve çatlak yoktur.Sadece silindir contası değişecekse 50 tl ile kurtarırsınız.
En kötüsünü düşünürsek yeni başıma geldiğinden silindir kapağım çatlak çıktı.

Çıkma kapak 550 tl+rektifiyecide işçiliği 200 tl civarı ,8 adet sübap 100 tl + çelik conta takımı100 tl+usta işçiliği yaklaşık 370 tl +alt takımda değişmesi gereken parçalar 100,00 tl + silindir fincanı 8 adet 100 tl vs.küçük parçalar toplamda 1800 tl para ödedim.
İnşaallah sizin başınızada aynısı gelmez.Küçük meblağlara halledersiniz.Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2012, 17:15:37 Gönderen: tugrasam »

Çevrimdışı yeni polocu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2012, 17:36:32 »
sol ön viraja girince gelen ses aks kafasından olabilir aynısı başıma geldi

Çevrimdışı hadesksk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2012, 08:57:52 »
İnşallah silindir kapağında çürüme ve çatlak yoktur.Sadece silindir contası değişecekse 50 tl ile kurtarırsınız.
En kötüsünü düşünürsek yeni başıma geldiğinden silindir kapağım çatlak çıktı.

Çıkma kapak 550 tl+rektifiyecide işçiliği 200 tl civarı ,8 adet sübap 100 tl + çelik conta takımı100 tl+usta işçiliği yaklaşık 370 tl +alt takımda değişmesi gereken parçalar 100,00 tl + silindir fincanı 8 adet 100 tl vs.küçük parçalar toplamda 1800 tl para ödedim.
İnşaallah sizin başınızada aynısı gelmez.Küçük meblağlara halledersiniz.Kolay gelsin.

O kadar büyük bir sorun olucağını sanmyorum. Usta contayı hafif ısırmış dedi çok falza kullanma dedi zaten fazla kulanmıyorum şirket aracı var pek fazla kullanmıyorum poloyu ama yinede teşekkür ederim fiyatlar için.

sol ön viraja girince gelen ses aks kafasından olabilir aynısı başıma geldi

Dediğin doğru olabilir tam olarak ne kadar masraf yaptın söyleyebilirmisin.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2012, 08:58:20 Gönderen: hadesksk »