demediler mi sana da "bak evlenme bekarlık sultanlıktır. oooh paşa paşa yaşar gidersin vs" bana dediler dinletemediler evlendik çoluk çocuk sahibi olduk. şimdi arabayı bile kendimize göre değil de ailemize göre seçiyoruz. şimdi aynı şeyi biz alt nesillere tavsiye ediyoruz. evlenme diye. biz nasıl dinlemedik. bizi de dinlemiyorlar.
evlenmeseydim ne güzel mk1e vr6 swaplardım.
(bu yorum hat safhada espri mahiyeti içermektedir.)
Her Noktadan sonra güldüm kendi kedime ve kendime
"Ah ah evli olmasaydım varyaa" Diye başlayan cümlelerin sonu hep soru işaretleri ile dolu oluyor. Ama ne yardan ne serden vazgeçiliyor hayatta. Ortalama bir gelirim ve ortalama bir yaşam standardım var.. Ama sözüm meclisten dışarı direk kendim için söylediğim bir söz var " lan adam olaydında daha iyi maaşlar kazanaydında garajı üçleyeydin mk2-mk3-mk4" Bu işler meraktan, beceriden ve zamandan çok paraya bakıyor malesef. (bknz. Ali Ağaoğli:)
Tavsiye 1: Temizinden bir MK2 veya MK3 bulursun 10-14 TL arası . maxsimum 5000 TL masraf ile herkesin sana bakacağı ve seninde binerken keyif alacağın bir araç çıkar ortaya. Elinde kalan parada cabası
Tavsiye 2: Hiç uğraşma; git mk4 al temizinden. Hiç birşey yapmaanada gerek yok.. direk bin paşa paşa