ben çıkma sisli far buldun sandım valla çok güzel yapmışsın o ayna kısmı keserek ...bende yapayım hazır açmışken ama elimde ikinci takım far olmadıgından sadece sinyal kapagını bulmak pek mümkün olmaz :/ ben mercekleri 50 tl ye aldım ama çok temizler 35 tl yede vardı aynısı ama kararmışlardı almadım aydınlatmayı etkiler diye.Senin merc. mercek kapaklarından nerden temin edebilim ve fiyatları ne durumdadır internette araştırdım yok hiç bi sitede satılık ya
Çıkma sisli farı ebay mebay o kadar aradım ki bulamadım mercek montajı yaptıktan sonra sahibindende bir takım sisli Bora farı görünce deliye döndüm resmen
Sen Valeo mercekleri almışsın ama Mercedes mercek kapağının ona oturacağından emin misin? Ben şahsen emin değilimde. Benim aldığım takımda Hellaya uygun kapakları vermişti adam kapaklarda merceklere göre standart. Mercedes Hella mercek kullanıyor o yüzden nasıl çıkarsın bu işin içinden bilemedim. Ayrıca Senin Golf ve Merc. mercek kapağı güzel durmaz. Yurtdışı forumlarını araştırırken Golf IV örneklerinide gördüm ve inan Mercedes kapağı çok kaba duruyordu. Far tasının dışına taşar büyük bir kapak çünkü. Bendeki far tasının çapı senin araca göre büyük olduğundan tercihim Merc. kapaktan yana olmuştu. Mercek çapını ölçersen Merc. kapağının uyumlu olup olmadığını söylerim. Ona göre de yardımcı olmaya çalışırım.
Önümüzdeki günlerde Karabük e bixenon montaj yapıp yollayacağım bende. Araç yine Bora. Bekleyin bakalım ne çıkacak