artık bu gün git 3 gün sonra gel 2. satış 1 hafta sonra 3. satış yok sadece bir kes satışa gidilcek 20 liradan çıktı ya satışa alan yok hemen 2. satış olcak 15 lira dicekler gene alan yok 3. satış olcak 10 lira baktın gene yok teklik yani alan olmaynca hemen satış düşüyor 1 gidişte alcaksın o yazılan rakamların içnde vergisi vs. herşey var yani 10.000 TL yazıyorsa o paraya alıyorsunuz 1 tl ble fazla ödeme yok hem kimsenin kafasıda karışmıcak artık misal 3 liraya aldım kaça çıkar acaba sorusu kafalardan kalktı ve bir yenilik daha ör; ihalede ben aracı aldım siz ikinci çekildiniz sonra ben almaktan vaz geçtim ( eskiden olsa teminatım yanıyordu öteki satışa kalıyordum ) 2. çekilene sorucaklar aracı sizin verdiğiniz fiyattan veriyoruz alıcakmısınız diye bununda bir güzelli aracı alana eğer aracı satmak ister ise belli bir kar payı verip vaz geçtirip aracı almakta ola bilir
bilgiler için çok sağol sedat.mantıklı değişiklikler olmuş.
ihale adamı sedat olum hala alamadın suradan bir mk1 gtı olsa ne olur olmasa ne olur keyfi yeter ileride sen ona bir motor çakarsın
Mersinde varda daha satışa çıkmadı abi hemde PİRELLİ GTI...