Gönderen Konu: KİLİT PROBLEMLERİ  (Okunma sayısı 9888 defa)

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
KİLİT PROBLEMLERİ
« : 10 Ekim 2012, 13:21:51 »
Arkadaşlar merhaba,

1) Aracımın sol arka kapısı dışardan açılmıyor, kapı kolunda problem var.
2) Araç içindeyken merkezi kiliti kilitleyince arka 2 kapı kilitlenmiyor.
3) Dışardan kumandadan yada anahtardan kilitleyince sağ arka kapı kilitlenmiyor elle müdahele ediyorum bazende açılmıyor.
4) Birde bagaj kilidi ne yazıkki anahtarsız kilitlenmiyor. ne kumandadan nede merkezi kilitten müdahele edemiyorum.

Bu vb durumlarla karşılaşıp tamir için önerebileceğiniz bir yer var mı?

teşekkürler.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
Ynt: KİLİT PROBLEMLERİ
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2012, 20:32:22 »
Bu konuyla ilgili ne işlem yapıldıysa bizi bilgilendirmek amaçlı paylaşırsan sevinirim...

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2012, 22:50:02 »
dün sanayide sordum ortalaama her kapı için 150 tl masraf olur dedi bende o yüzden forumda bir yol izleyeyim dedim. işlem yapıldığı zaman bilgilendiririm ;)

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2012, 09:10:32 »
arkadaşım benim bir ustam var bunları tamir ediyor çok da uygun fiyata düzce
hatta bu konuyla alakalı bir de forumda servis rezaleti diye bir konu açmıştım oraya bir bak
kerim_dikmen

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2012, 09:47:26 »
valla ben elektrikciye götürdüm arka sag kapının doşemesini soktu tırnagı cıkmıs yerinde geri taktı devam et dedi para istemedi 10 lira attım geldim cok basit şeyler aslında
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı emrecan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2012, 16:20:16 »
ben kapı başı 70 tl ye yaptırdım bizim arabaların problemi kilitmiş adamlar kapıya golfleri dizmiş hepsinin kilit tamirini yapıyolar

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 11 Ekim 2012, 16:58:52 »
arkadaşım benim bir ustam var bunları tamir ediyor çok da uygun fiyata düzce
hatta bu konuyla alakalı bir de forumda servis rezaleti diye bir konu açmıştım oraya bir bak

Düzce baya uzak ama bilgi için teşekkürler senin sorunun içinde çok büyük geçmiş olsun
valla ben elektrikciye götürdüm arka sag kapının doşemesini soktu tırnagı cıkmıs yerinde geri taktı devam et dedi para istemedi 10 lira attım geldim cok basit şeyler aslında
evet belkide çok basittir ama ilk defa başına gelince insanın tecrübeli kişilerden bilgi almak güzel oluyor.
ben kapı başı 70 tl ye yaptırdım bizim arabaların problemi kilitmiş adamlar kapıya golfleri dizmiş hepsinin kilit tamirini yapıyolar
150 - 70 = 80 tek kapı için buda iyiymiş nerde bu yer???

Çevrimdışı ahko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Ekim 2012, 18:08:41 »
Arkadaşlar merhaba,

1) Aracımın sol arka kapısı dışardan açılmıyor, kapı kolunda problem var.
2) Araç içindeyken merkezi kiliti kilitleyince arka 2 kapı kilitlenmiyor.
3) Dışardan kumandadan yada anahtardan kilitleyince sağ arka kapı kilitlenmiyor elle müdahele ediyorum bazende açılmıyor.
4) Birde bagaj kilidi ne yazıkki anahtarsız kilitlenmiyor. ne kumandadan nede merkezi kilitten müdahele edemiyorum.

Bu vb durumlarla karşılaşıp tamir için önerebileceğiniz bir yer var mı?

teşekkürler.

slm..
arkadaşlar bende de sol ön kapıda sorun var. yalnız İzmirdeyim. Böyle şeyleri yapan ustalar varmı?
izmir e yeni geldim bu şehirde hiçbir usta tanımıyorum.
Ayrıca bakım yaptıracağım usta önerilerinize ihtiyacım var ..teşekkürler

Çevrimdışı TuNCh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 18 Ekim 2012, 08:24:52 »

slm..
arkadaşlar bende de sol ön kapıda sorun var. yalnız İzmirdeyim. Böyle şeyleri yapan ustalar varmı?
izmir e yeni geldim bu şehirde hiçbir usta tanımıyorum.
Ayrıca bakım yaptıracağım usta önerilerinize ihtiyacım var ..teşekkürler

Selam,

S.Nezir yada Alpay izmirdeki iyi servislerdendir...Ben nerdeyse 2 yıldır Nezir e gidiyorum ustaları gayet ıyı ve hemen çözüm üretiyorlar ancak biraz salaş çalışıyorlar yani daha derli toplu daha müşteri odaklı biyer arıyorsan Alpay'a git...
Golf IV Pacific [2003]

Çevrimdışı ahko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2012, 10:46:50 »

Selam,

S.Nezir yada Alpay izmirdeki iyi servislerdendir...Ben nerdeyse 2 yıldır Nezir e gidiyorum ustaları gayet ıyı ve hemen çözüm üretiyorlar ancak biraz salaş çalışıyorlar yani daha derli toplu daha müşteri odaklı biyer arıyorsan Alpay'a git...

teşekkürler..

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2012, 12:18:14 »
arkadaşlar arabamın kumanda pilini değiştiriyorum 1 ay içersin de bitiyor pili. kontrol ettirdim anahtarcılara elektronikçiler  kısa devre yok dediler. entegreden kaynaklanan bir durum falan demişlerdi. araştırıyorum yeni bir anahtar alayım dedim komplesi 250 tl.sadece cipli yerini değiştirirsek 150 tl falan dediler. anahtarcı bir arkadaşım var öyle çok masraf yapacağına sigortaların oraya bir kutu takılıyor senin anahtar devre dışı kalıyor onun anahtarı var tanıtıyorsun arabaya sonra çok güzel bir şekilde kullanıyorsun oyle yapsan daha iyi olur dedi. bu kumanda fiyatı 30 tl imiş 20 tl takıyorlar dedi. getirirsin ben sana senin anahtardan çekerim boylece 30+20+20=70 tl mal olur dedi. bende orjinalliği bozulur mu acaba veya sorun olurmu diye kararsız kaldın. :( sizlerin fikirleri nelerdir acaba