Gönderen Konu: kaza yaptım acil yardım  (Okunma sayısı 6169 defa)

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
Ynt: kaza yaptım acil yardım
« Yanıtla #14 : 09 Ekim 2012, 14:59:29 »
aracın yürüyeninde bir sıkıntı olmadığı sürece değişen yada boyanan parçanın benim için hiç bir önemi olmaz, bence sende fazla takma kardeşim. Allah bi daha yaşatmasın. çok geçmiş olsun

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 09 Ekim 2012, 16:28:42 »
yardımlarınız için saolun adam yaptırmaya karar verdi ama arabamın orjinalligi gitti artık buna şükür canımızda bişey yok herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim

Geçmiş olsun,karşı taraf iyiniyetini korumazsa  yaptırırken zorluk çıkartırsa 3.sınıf yerlerde yaptırmaya çalışırsa veya yan sanayi parça takılmasını isterse,hem kaza için dava açın ayrıca araç değer kaybı davası açın,tekrar geçmiş olsun.

Çevrimdışı serhan61

• Yolu bilmekle yolda yürümek farklı şeylerdir...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Ekim 2012, 17:14:21 »
çok geçmiş olsun...siz aracınızı yaptırın nasılsa rapor tutulumuş kosko sizin hasarınızı öder ve bu borç suçluya yani traktörün sahibine rücu eder siz aradan çıkmış olursunuz sigortada o parayı söke söke alır.ayrıca sigortası olmamasıda yasal değil.sigortan yoksa trafikte işin ne diye sorarlar adama???

Çevrimdışı ysnkck

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Ekim 2012, 18:31:42 »
cok saolun arkadaşlar yardımlarınız için şimdilik bi sıkıntı yok kendi ustamda yaptıracam aracı karsı taraf ücretini  ödeyecek artık

Çevrimdışı chemisamet

• DAS AUTO
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 Bora 1.6 SR
« Yanıtla #18 : 11 Ekim 2012, 17:40:44 »
cok saolun arkadaşlar yardımlarınız için şimdilik bi sıkıntı yok kendi ustamda yaptıracam aracı karsı taraf ücretini  ödeyecek artık
cok ıyı bır anlasma olmus