Sıkınti falan yaratmaz o motor passatta kullaniliyor golf 4 te bile atak olmayan motorun octaviada vs performansli olmasini cocuk bile beklemez bu tercih meselesidir tsi cok yakmaz evet ne zaman yakmaz uzun yolda cc ile sabitlersin az yakar 5 lt gibi ama altinda tsi var kasayi soyle bi ceksin dersen 9 litre yakiyor golftede leondada kullandim denemesi bedava dedigim gibi almasi problem degil ama ben 25 bin km yapiyorum yilda belki 30 bİn bu benzin fiyatlarinda sahsen kesinlikle almam baskasi yilda 5bin km yapar yada parasi coktur yakita verecek tabiki qlinacak en kral motorlardandir tsi. Bu ulkede benzin Pahali tdi bile az yakamaz hale geliyor tsi s ici ne yakar krus bazinda getcekci olarak vi hesaplasin alacak arkadas
Eren usta dediklerine katılıyorum ama şöylede bir durum var kabaca hesaplarsak uzun yolda 8 LT LPG yakıyor golf (4 kişi 1 hafta boyunca günlük 65 km ş.dışı (5 km'si ş.içi) yol yaptım km'de 245 krş yaktı). 90 km hız.
100 km = 8LT X 2.89 TL Lpg = 23.1 TL yani KM'de 231 krş, hesap hemen doğru yani.Ayrıca LPG ye geçmeden soğuk motorun yaktığı benzini hesaba katmadım.
TSİ motor ş.dışı 100 Km= 5 LT X 4.83 TL Benzin = 24.2 TL yani KM'de 242 krş
Anlayacağınız arkadaşlar LPG ninde tadı kalmadı.Yanlışım varsa düzeltin.