Merhabalar,
Araci 2 ay once satin aldim, ilk aldigimda araci pc`e baglatmistim ve aku azalmis v.s gibi birseyler gostermisti. Satan kisi ise akuyu yeni takmis daha onceki aku bitikmis ondan eski veridir v.s bisi gosteriodur yoksa aku yeni demisti ve bizi ikna etmisti. Neyse sonrasinda da bir sıkıntı yasanmadi zaten sadece sunlar dikkatimi cekti sizinle paylasayim dedim belki, basina gelmistir birilerinin.
1- Bazen gostergelerde isiklarin titredigini goruyorum yolda giderken hafif bir yanma sonme.
2- Cok nadiren de olsa arac isiklarda stop ediyor. Soyle nadiren su ana kadar 3 kez stop etti.
3- Eski pioneer bir teyp var arabada kaset calar, ilk gunler cam gibi gosteriyordu ekrani yazilar okunuyordu, simdi silindi resmen, paneli actim temizledim degisen birsey yoktu, sadece bugun baktim biraz daha belirgin artik. Aku ile mi alakalidir elektriksel midir, yoksa teyp bozulacakti da bana mi denk geldi anlayamadim.
4- Ve son olarak sanki km gostergeleri vs oradaki mavi aydinlatma biraz sonuk gibi artik gozum mu alisti yoksa akuden mi bu da bilmiyorum.
Akünün ne markasi var ne birseyi dandik bisi o kesin sadece yesil yaniyor. Problem yok gibi acaba yesil yanmasina ragmen bir sorun yaratabilir mi sizce?
* Yani uzun lafin kisasi bir akucuye gitsem, bu akunun bu arac icin yeterli olup olmadigini anlayabilir mi yoksa klasik degistirmeniz gerekli mi derler