Gönderen Konu: Bakım Gerektirmeyen akü hakkında  (Okunma sayısı 1952 defa)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
Bakım Gerektirmeyen akü hakkında
« : 21 Ekim 2012, 17:24:24 »
arkadaşlar arabamda bakım gerektirmeyen çelik marka akü var arabanın aküsünde şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı. geçen gün afyondan bileciğe dönerken yolda 160 ile giderken iç gösterge ışıkları dalgalandı yani giidp geldi dışarıdaki farlarda aynı şekilde araba stop etmedi 10 saniye sonra flnda düzeldi. dün akşam araba evin önünde dururken anacaddedeydi ara sokağa çekeyim diye içine bindim kontağı taktım çevirdim ışıklar yandı tam marşa basacakken tık dedi tüm elektrikler gitti bi anda ne km gözüküyordu nede saat 5 dk sonra elektrik tekrar geldi saat sıfırlandı ekranda daha önce hiç görmediğim ışıklar yandı bir kereye mahsus marşa bastım araba çalıştı ara yola çektim aküye fln baktım aküde servis bakımı gerekli diye gösterilen siyah ışık var akü durum göstergesinde. akü değişimi mi gerekli yoksa ufak bakımlarla aynı aküden devam edebilirmiyim? daha önce hiç akü bitmedide sonuna kadar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
Ynt: Bakım Gerektirmeyen akü hakkında
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2012, 00:00:27 »
güncel bilgisi olan?

Çevrimdışı leonerdi

• golforever...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 skoda octavia 1.8T 20V
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2012, 00:02:55 »
araç aküyü şarj etmiyor olabilir akü ne zaman almıştın çok eskimi ?

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2012, 00:44:28 »
aracı aldığımda üzerinde geldi ne zaman alınmış bilmiyorum ama aracı aldıgım tam 5 ay oldu fazla eski durmuyor gibi. araç aküyü şarj ediyor onda sıkıntı yok şarj dinamosu çalışmasa araba yolda giderken akü elektriği kestiğinde araba stop ederdi ve o hızdada kaza yapardım.. akü ile sorun var aküyü değiştirmelimiyim yoksa bakıma versem eski düzenine gelirmi?

Çevrimdışı leonerdi

• golforever...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 skoda octavia 1.8T 20V
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2012, 01:16:48 »
dinamodaki kömürlere bi baktır derim 4 liralık parça sonçta