Gönderen Konu: Arkadaşlar gözüm gibi baktığım Golfümü satıyorum... :(  (Okunma sayısı 6811 defa)

Çevrimdışı gurbey_16

• Profili Görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2001-model-golf-iv-1-6-comfortline-102373292/detay/

Arkadaşlar aracım kazasız,değişensiz ve 1 lira masrafsızdır. Askere giedeceğimden dolayı satıyorum ve değerini bilen birine gitmesini isterim.

İrtibiat için: 0554 754 11 44

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
fiyat ?????
çok pahalı geldı bana

Çevrimdışı gurbey_16

• Profili Görüntüle
23.000 veren kişiler oldu fakat vermedim. Çünkü aracım resimdekilerden daha güzel,piyasadaki nadir temizlikte bulunan golf 4 lerden.

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
hayırlısı olsun kardeş bende bir çok aracıma bu tarz teklifler oldu ama o teklifleri bir daha görmeyebiliyor 

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
aracınızı 1 ay önce almadınız mı? 23e mal oldu falan diyordunuz

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
Forum içinden satılık olduğu için bir arkadaşıma tavsiye etmiştim aracınızı fakat tarihlerde bir sıkıntı var veya biz anlayamadık bu aracın, sahibinden sitesinin önbelleğinde sizin adınızla 14 ağustos 2012 tarihli satılık ilanı var

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:HzSJupkoA0QJ:video.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bursa-da-daha-temizi-yok-96575214/detay+g%C3%BCrbey+akbey&cd=13&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

bu linktede aranıza bende katıldım diye 19 eylül tarihli konu var, http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/selam-arkadaslar-2001-vw-golf-16-comfortline-ile-aileye-bende-katildim-t32593.0.html

anlamak için soruyorum yanlış anlamayın,arkadaşım arıyor o yüzden.hayırlısatışlar.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2012, 13:22:51 Gönderen: golf435 »

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
askere gideceğin belli değilmiydiki dostum ? hayırlısı olsun araba diri  23.000 civarına gider 24.500 biraz iddialı o da pazarlık payı olsun.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2012, 13:30:01 Gönderen: rene »

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
Forum içinden satılık olduğu için bir arkadaşıma tavsiye etmiştim aracınızı fakat tarihlerde bir sıkıntı var veya biz anlayamadık bu aracın, sahibinden sitesinin önbelleğinde sizin adınızla 14 ağustos 2012 tarihli satılık ilanı var

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:HzSJupkoA0QJ:video.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bursa-da-daha-temizi-yok-96575214/detay+g%C3%BCrbey+akbey&cd=13&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

bu linktede aranıza bende katıldım diye 19 eylül tarihli konu var, http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/selam-arkadaslar-2001-vw-golf-16-comfortline-ile-aileye-bende-katildim-t32593.0.html

anlamak için soruyorum yanlış anlamayın,arkadaşım arıyor o yüzden.hayırlısatışlar.
vay hocam dedektif gibisin  :D  sanırım satmış unutamayıp geri almış sonra birden askere gideceğini hatırlayıp tekrar satmak istiyor  :)

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
vay hocam dedektif gibisin  :D  sanırım satmış unutamayıp geri almış sonra birden askere gideceğini hatırlayıp tekrar satmak istiyor  :)

estf. hocam  :) tavsiye edecek olduğum bir araç olduğu için biraz araştırdım ama satan arkadaşımızın mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır diye düşünüyorum,tavsiye edebilmem için herhangi bir şüphem olmaması gerektiği için sordum,tabi forumdaki diğer golf 4 arayan,golf 4 düşkünü arkadaşlarımızda bilgilenmiş olur.

Çevrimdışı gurbey_16

• Profili Görüntüle
Hayır arkadaşlar aracımı 14 ağustos'ta sahibinden e koyduğum doğru. Fakat ilanımı güncelleyeyim derken yanlışlıkla sildim ve tekrar yayınlamak fakat site 30 günden önce ilan yayınlayamazsınız diye uyarı verdi.Bende yeni bir üyelik açıp öylelikle yayınladım ilanımı. Yanı Bir süre önce yayınlanan ilanda benim yayınladığım ilan. Ayrıca aracı bir ay önce değil mayıs ayında aldım. Aracımı 23.500'den aşağı olmamak üzere vermeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı gurbey_16

• Profili Görüntüle
Ynt: Arkadaşlar gözüm gibi baktığım Golfümü satıyorum... :(
« Yanıtla #10 : 23 Ekim 2012, 21:05:46 »
Arkadaşlar birde kafanızda ki soru işaretlerini gidermek amacıyla söyleyim, aracımı 14 ağustos'ta siteye koyduğumda çok acil olarak satmak değildi niyetim. Eğer satılsaydı,çok uygun fiyata çok temiz ve daha yüksek model golf denk gelmişti tanıdıktan satılık. Eğer istediğime yakın fiyat verilseydi satıp onu alacaktım ama olmadı ve bende aracımı kullanmaya devam ettim.Eğer askere gidene kadarda satılmazsa duracak,sıkıntı yok. Zaten kısa dönem yapıcam askerliği,hayırlısıyla mayıs'ta gelicem. Geldikten sonrada binmeye devam ederim.

Çevrimdışı gurbey_16

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Ekim 2012, 21:12:53 »
Resimlerde bunlar...

Çevrimdışı gurbey_16

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 23 Ekim 2012, 21:13:58 »
......

Çevrimdışı gurbey_16

• Profili Görüntüle