Gönderen Konu: RCD 200 yardım..  (Okunma sayısı 8595 defa)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
RCD 200 yardım..
« : 24 Nisan 2011, 09:18:42 »
Merhaba arkadaslar golf 4 trandline model aracım var ..

elımde cıkmacıdan alınma rcd 200 model oto teyp var bu teybı elektrıkcıme goturdum takması ıcın..montajını  yaptı ama sorunlar var su sekılde once montajını yaptık teybın anaktar cıkarıp takınca teyp  acıldıgında SAFE moda gırıyordu sıfre ıstıyordu oylecalısıyordu.. usta dırekt baglayacanı soyledı ben sordum akude sıkıntı yaratırmı kapatmadan aracı kıtler gıdersen sıkıntı yaratmaz dedı ama bu konuyu sızlerede sormak ıstıyorum.. yanı su sekılde baglandı rcd 200 dırekt kontak degıl kontaktan bagımsız olarak baglandı.. aracın anahtarını takmadan bıle acabılıyorum teybımı..bu bana bır sorun teskıl edermı...

amacım aslında kontakla acılıp kapanması cunku belkı acık unutup gıdebılırızde bu cıhazın montajı hakkında tam bılgı sahıbı olan arkadas varmı..

hatta ankara da yım bana elektrıkcı tavsıye edebılırmısınız..rcd 200 den ıyı anlayan bır usta cunku kafama takıldı bu olay..

saygılarımla. şimdiden tsekkurler.. :(

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: RCD 200 yardım..
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2011, 11:37:20 »
hayırlı olsun kardeş.güle güle kullan.cihaz için düşüncelerim şöyle; açık unutmadığın sürece bi engel teşgil etmeyeceğini düşünüyorum. unutacağınıda sanmıyorum çünkü açıkken ışıkları yanık olduğundan dikkatini çekecektir mutlaka. eğer açık unutursan tak 2. vitese sal aşşağı aracını gitsin.aracında çalışacaktır,teyibinde  :D  :D  :D

Çevrimdışı b.ali

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2011, 14:35:20 »
nsıl memnun kaldınmı barii...

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2011, 20:26:27 »
merhaba yanlış hatırlamıyorsam dediğiniz gibi bir bağlantı mümkün fakat aracınız primlıne vs ise bildiğim kadarıyla  tesisatta eksiklik oluyor hat çekilmesi gerekiyor..

onun içinde tesisatı ya cok iyi bilen biri yada sema lazım...
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2011, 20:42:51 »
ben memnunum sıkıntı yok ...

zaten dokunmatık double dın serısı bakıyorum artık bunu satacagım..daha gosterıslı bır urun ıstıyorum cunku..

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2011, 00:11:42 »
rcd 200 temiz satan arkadaşlar mesaj atabilir  :D
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2011, 00:49:53 »
kardeş benim bildiğim teybin güç girişi için aracın tesisat kablolarında 2 adet (+) kutup var. biri kontağı kapatınca teypten bütün enerjiyi kesiyor diğeri ise hafıza bilgilerinin korunması için anahtar çıksa bile az bir miktar elektrik vererek teybin hafızasının silinmesini engelliyor. sanırım sizin usta hatalı bağlamış bu kutupları. basettiğim (+)kutup kablolarının birbirleriyle yerlerini değiştirdiğinizde sorun hallolur düşüncesindeyim. ben kendi teybimde bu şekilde çözdüm sorunu bilgine...

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs 2011, 12:12:56 »
orjinal teyp anahtar kontakta değilken de açılıp kapanabiliyor.
ama anahtarı kontaktan çıkarınca kendi kapanıyor. aynı şekilde anahtarı takınca açılıyor.

Serkan ustanın dediği gibi trendline olmasından dolayı tesisatta eksiklik olabilir  ;)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2011, 11:22:49 »
ben neredeyse butun kablolarla kombın olarak denedım cozemedım.. o yuzden satma kararı aldım hayırlısı olsun arkadaslar...

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2012, 17:31:47 »
hocam rcd 200 hala satılık mı yoksa gitti mi?
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı tevafuk7

• mavişim :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2012, 22:06:46 »
kardeş bende alabilirim satıyorsan rcd 200  >:D  >:D  >:D
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

Çevrimdışı cengizhan66

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 5 2006 :)
« Yanıtla #11 : 30 Ekim 2012, 23:51:50 »
ben neredeyse butun kablolarla kombın olarak denedım cozemedım.. o yuzden satma kararı aldım hayırlısı olsun arkadaslar...
bende rcd 200 alıyorum ama bunların şifresi oluyormus hepsının pın kodu gıbı bırsey 2.el alacagımdan dolayı sıfre yok dıyor nasıl yapcaz bunu sıfreyı nasıl buluruz?