var arkadaşım var
bu golflerin elektiriksel sorunu yüzünden ben golfümü satmayı bile düşünüyorum en iyisimi sende satmayı düşünmeye başla çözüm bu
Hacı baya bi kronik sorun duydum da bunu ilk kez senden duyuyorum..
Eger böyle bişey oluyorsa sizi İşini ve Golf'u bilen bir elektrikçiye gitmenizi tavsiye ederim..
Sizden önce kullanan haftada 1 kere farları degiştirirse ne bileyim arabaya şunu baglar bunu takar çıkartırsa(ki hepimiz çok iyi biliyoruz ki neredeyse modifiyede en çoook oynanabilinecek araçların için de bizim araçlar bin çesit far bin çeşit stop vs. vs. bulabilirsin) satarkende siz bunları bilmezseniz böyle şeyler olur.. Sonra Bizim arkadaş gibi park sensoru kablolarına denk gelirsin kurcalarken ne sensor görürsün arabanda nede gösterge ama elektrik tesisatı çıkar arka stopun yanında öne kadar..
Ben Allah Kimseye vermesin ama Golf 4'de ilkkez senden duydum elektrik sorununu..
Konunun sahibi arkadaşda en büyük tavsiyem elektrik işlerinden anlamıyorsan direk bilindik işinin ehli bi elektrikçiye git.. En basit işlerde bile.. ki ben öyle yapıyorum bilmedigim bi konuysa direk elektrikçiye..