Gönderen Konu: marş sürekli çeviriyor  (Okunma sayısı 1690 defa)

Çevrimdışı merdinc

• Profili Görüntüle
marş sürekli çeviriyor
« : 26 Ekim 2012, 14:59:07 »
öncelikli olarak herkeze iyi bayramlar,

sabah aracımı çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde motor titreyerek çalıştı ve ne oluyor diyene kadar motor stop etti.
bir kaç defa daha marşı gaz destekli bastığımda sürtünme sesi geliyor ve rolantide araç stop ediyor sanırsam marş motoru takılı kalıyor.
bu tür bir sorun ile karşılaşan biri oldumu bilmiyorum ama bayramda bir usta bulmak zor iş, yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler

sorun çözüldü arkadaşlar, sürekli gelen çevirme sesi marş motoruna ait değil boğaz kelebeği içindeki dişlerin kırılması sonucu oluşan bir sesmiş. 500 600tl arası bi masrafımız çıkacak :(
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2012, 15:15:35 Gönderen: merdinc »

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
Ynt: marş sürekli çeviriyor
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2012, 11:28:36 »
buna benzer bir konu actım bende sanırım aynı yada benzer  problemı yasıyoruz o konuyada bı bakın ıstersenız

Çevrimdışı merdinc

• Profili Görüntüle
Ynt: marş sürekli çeviriyor
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2012, 12:42:22 »
o konuyu okudum benim aracımda marş almada sorun yok alıyor falat gaz destekli olması lazım hatta yuruyor aracım, tek sorun marş sürekli çeviriyor, benim fikrim ya marş tırnağı takılı kaldı ya da kömürü bitti bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız varsa benim düşüncemden farklı bir sorunda olabilir.arızanın zamanlaması biraz kötü oldu bayramdayız usta bulamıyoruz  >:(