Gönderen Konu: Sizce Orijinal GOLF4 Kaputu mu?  (Okunma sayısı 4120 defa)

Çevrimdışı selfcontrol

• Profili Görüntüle
Sizce Orijinal GOLF4 Kaputu mu?
« : 30 Ekim 2012, 16:11:51 »
Arkadaşlar;

Motor kaputum sizlere ömür o yüzden  orjinal GOlf4 Kaputu arıyorum yan sanayi kaput aldım dağlar kadar fark var Sizce resimdeki Kaput Orijinal mi?

Karşılaştırma yapmam için Orijinal golfü olan arkadaşlardan RİCA ediyorum kaput iç kısmının fotosu var ise gönderebilirler mi ?

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
Ynt: Sizce Orijinal GOLF4 Kaputu mu?
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2012, 16:34:41 »
bendekide içi böyle hocam aynısı içi yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı selfcontrol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2012, 16:53:34 »
TEŞEKKÜR EDERİM ÜSTADIM İLGİN İÇİN
HER ŞEYİ AYNI YAPIYORLAR DA KAPUTUN MANDAL KISMININA TAKILDIM BİR TEK ORAYI TUTTURAMIYORLARSA BİR RESİM DAHA VAR ONIN MANDAL KISMI FARKLI

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2012, 20:41:11 »
RESİMDEN KESTİREMEYEBİLİRSİN MİLİMETRİK OYNAMALARLA BENZİYI BİRBİRİNE, BİRDE EĞER İNTERNETTEN SİPARİŞ EDİP ALACAKSAN DİKKAT, BOYALI, HASARLI MACUNLU OLMA İHTİMALİ VAR.

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2012, 17:47:02 »
Boyle fotografla resimle olmaz kardeşim al yanına bır kaportaacı git kaputun yanına kaportacı anlar orj. olup olmadıgını.Ayrıca Netten almayı dusunuyorsan da kesınlıkle o fikri sil aklından  :tamamdir

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2012, 17:54:18 »
Boyle fotografla resimle olmaz kardeşim al yanına bır kaportaacı git kaputun yanına kaportacı anlar orj. olup olmadıgını.Ayrıca Netten almayı dusunuyorsan da kesınlıkle o fikri sil aklından  :tamamdir

+1 aynen öyle resimdeki aynısı fakat orjinal mi değilmi bilinmez.

Çevrimdışı onurmac

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2012, 21:40:57 »
bi arkadaşımda yan sanayi kaput vardı sırf takıntı yüzünden çıkmacılardan orjinal siyah bir kaput aldık 280 tl verdik üstelik ortasında göçük vardı boya takıntımız yoktu yan sanayi hatasız kaputa üstelik sıfır 200 lira diyorlar fark var arabaya tak ucundan tut salla açıp yan sanayi hyundai kaputu gibi esniyor orjinal taş gibi
Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

Çevrimdışı barcode06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 13 Kasım 2012, 17:37:35 »
İçin aynı renk olması onemlı degıldır .

Deliklerin içi baktığınızda içinin siyah olmaması gerekmektedir.İlk baktıgınızda sıyah degıldır ancak dıblerıne baktıgınızda sıyah oldugunu anlıyacaksınız.Bu kaput orjınal degıl demektır.

Bunun haricinde en kesin sonuç boya makinesi ile belli olur.Dışardan makine ile boyaya baktıgınızda işçilik mukemmel olabılır.Değeri normal gözükebilir.Ancak içerden vurdugunuzda ole olmadıgını goreceksınız.200 civarında cıkıyorsa o  bolgede boya var demektır.

Çevrimdışı selimbzrc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 13 Kasım 2012, 19:19:30 »
orjinallerinde parçanın içinde vw ve audi amblemi var baskı olarak yani ben çamurlukda gördüm kaputta da vardır heralde ona bakın bi derim.
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...