Gönderen Konu: yağ karteli delindi ve kaskonun faydaları..  (Okunma sayısı 5698 defa)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
yağ karteli delindi ve kaskonun faydaları..
« : 31 Ekim 2012, 23:40:02 »
arkadaşlar belki szinde başınıza gelebilir diyerek paylaşmak istedim.4 yıldır golf4 sahibiyim ve severek kullanıyorum aracı aldığım günden bu yana kasko yaptırıyorum ve 4yılda ilk vukatımı yaptım.29 ekimde izmire aşırı yağan yagmur yüzünden yerinden çıkan logar kapagının üzerinden geçtim hemde büyük bir gürültü ile yağmur suyu yüksek olduğundan  fark edemedim.tahmin ettim kartelin delindiğini ve yaklaşık 100metre sonra yağ lambası yandı o anda ilk buldugun yere park ederken araç stop etti bende tekrar kontak açmadım aşırı yağmurda park ettim ve aracın altına bile bakamadım yerler 20cm su doluydu bırakıp taxi ile döndüm ertesi gün kaskoyu aradım sorgusuz sualsiz çekici yolladılar aracı benim istediğim kasko anlaşması olan yere çektiler ve dosya açılır açılmaz yine sorgusuz 2012 model dizel bir linea verdiler şuan aracın kartelinin sıfırı siperiş edildi ve takılacak sanırım 3gün sürecek ve sonrasında aracı çaşıltırıp motoruna bakacaklar sıkıntı varsa motor değğişimi yapılacak.sizinle paylaşmak istediğim kasko yaptırırken yol yardımdan tutun yedek araca kadar hizmet veren firmalarla anlaşın.benim firmam sampo japon ve ilk vukatımda benden 100üzerinden 100 :tamamdir puan aldı kendilerini tebrik ediyorum.yağışlı havalarda aman dikkat edin başınız agrımasın arkadaşlar.kazasız belasız günler dilerim.

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
Ynt: yağ karteli delindi ve kaskonun faydaları..
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2012, 23:44:41 »
geçmiş olsun buna şükür  :tamamdir
H.G WORKS

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2012, 00:25:42 »
sampo japan bu konuda çok iyi, mini kaskosuda var eski model araçlar için

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2012, 08:14:35 »
geçmiş olsun.
kaskodan dizel araç verdiklerini ilk kez duydum. hep albea, era gelir şansıma.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Kasım 2012, 16:54:47 »
Hocam geçmiş olsun da asıl can alıcı soru şu ; Kaskonuz ne kadardı ?

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2012, 10:41:45 »
teşekkür ederim.
buhar
kaskom 750tl idi 4 yıldır hasarsızlık vardı şuan yaptığım vukaatda hasarsızlığa gırecek kaskom bozulmucak.1ay sonra kaskom bitiyor tekrar yapılacak sanırım 650 civarı olacak bu sefer.
mustklc
avis filo kiralamadan verdiler aracı ve ordaki en kötü aracta bu idi ekonomik sınıf olarak geçiyor 2012 fiesta olsa onu vereceklerdi hatta o an ellerinde sadece porshe kalsa onu bile vereceklerini söylediler abartısız bu kadar yani:)

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2012, 23:51:58 »
sampo japan bu konuda çok iyi, mini kaskosuda var eski model araçlar için
Geçen sene bu zamanlarda kuzenim son kasa dizel fiestasıyla kaza yaptı.kaskosu sanpo japan sigortadandı.aracı kazadan sonra çektiler.yapılan ekspertiz sonucunda yetkili serviste yapılırsa 25 bin tl gibi bir fiyata çıkacağını bu yüzden de aracı perte çıkarmalarının iyi olacağını söylediler.kuzenim kabul etmedi.kasko eksperi de yetkili serviste yaptırılamayacağını söyledi.ancak dışarda kaskonun anlaşması olan başka biyerde yapılabileceğini söyledi.kabul ettiler.arabayı göztepede saçma sapan bir oto tamircisine bıraktılar.kuzenim ve ben defalarca gittik işi iyi yapsınlar çabuk yapsınlar vs. diyerek.kuzenime bu süreçte araç da vermediler.aracın yapılması haftalar aldı.en son çıktığında ise motor kaputunda yamukluk vardı.plakalık kastırma yapmış olan tampona oturmuyordu.plakayı yapıştırmak için bant yapıştırdı kuzenim çıkardığında boyası attı vs.en sonunda bu iş böyle olmaz diyerek sanpo japan sigortayı arayabildikleri en üst mertebeye kadar arayarak rezilliği bildirdiler.eksper durumu kabul etmedi.aracı tamirini yapan yer de herşeyin eksiksiz yapıldığını "zırvaladı".kuzenim işin peşini bırakmadı.uzun ısrarlarına dayanamayarak aracı yetkili serviste tekrardan yaptırmayı kabul ettiler.ama bu sırada harcanan zaman ve bozulan sinirler gerçekten geri gelmeyecek götürülerdi...
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2012, 00:21:50 »
böyle durumlarda ya yetkili servise yaptırılmalı ya da perte ayrılmalı.dışarıda yapabilecek ne usta ne de ekipman bulunmuyor sigorta şirketinin bu teklifi kabul edilmemeli ya yetkili ya da hiç. bu işlerden kazık yemiş tecrübeli biri olarak söyleyeyim.

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2012, 11:00:32 »
Geçen sene bu zamanlarda kuzenim son kasa dizel fiestasıyla kaza yaptı.kaskosu sanpo japan sigortadandı.aracı kazadan sonra çektiler.yapılan ekspertiz sonucunda yetkili serviste yapılırsa 25 bin tl gibi bir fiyata çıkacağını bu yüzden de aracı perte çıkarmalarının iyi olacağını söylediler.kuzenim kabul etmedi.kasko eksperi de yetkili serviste yaptırılamayacağını söyledi.ancak dışarda kaskonun anlaşması olan başka biyerde yapılabileceğini söyledi.kabul ettiler.arabayı göztepede saçma sapan bir oto tamircisine bıraktılar.kuzenim ve ben defalarca gittik işi iyi yapsınlar çabuk yapsınlar vs. diyerek.kuzenime bu süreçte araç da vermediler.aracın yapılması haftalar aldı.en son çıktığında ise motor kaputunda yamukluk vardı.plakalık kastırma yapmış olan tampona oturmuyordu.plakayı yapıştırmak için bant yapıştırdı kuzenim çıkardığında boyası attı vs.en sonunda bu iş böyle olmaz diyerek sanpo japan sigortayı arayabildikleri en üst mertebeye kadar arayarak rezilliği bildirdiler.eksper durumu kabul etmedi.aracı tamirini yapan yer de herşeyin eksiksiz yapıldığını "zırvaladı".kuzenim işin peşini bırakmadı.uzun ısrarlarına dayanamayarak aracı yetkili serviste tekrardan yaptırmayı kabul ettiler.ama bu sırada harcanan zaman ve bozulan sinirler gerçekten geri gelmeyecek götürülerdi...
25bin ise hasar keşke perte ayırsaymışınız .Hani şasilerde hele deforme varsa kesin perte ayrılmalıydı,piyasasında fiyatını verdirmek için ısrar edilip 2. el dengi bir araç alınabilirdi .Bizim karşı komşu da aynısını yaşadı ,pert parasıyla aynı arabadan aldı :)
teşekkür ederim.
buhar
kaskom 750tl idi 4 yıldır hasarsızlık vardı şuan yaptığım vukaatda hasarsızlığa gırecek kaskom bozulmucak.1ay sonra kaskom bitiyor tekrar yapılacak sanırım 650 civarı olacak bu sefer.
mustklc
avis filo kiralamadan verdiler aracı ve ordaki en kötü aracta bu idi ekonomik sınıf olarak geçiyor 2012 fiesta olsa onu vereceklerdi hatta o an ellerinde sadece porshe kalsa onu bile vereceklerini söylediler abartısız bu kadar yani:)

Eğer bana 750 fiyat verselerdi ben şu an kasko yapardım ama hep 1250nin üerinde fiyat veriyorlar  >:(

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2012, 12:27:43 »
Eğer bana 750 fiyat verselerdi ben şu an kasko yapardım ama hep 1250nin üerinde fiyat veriyorlar  >:(

Abi Öncelikle bir kasko geçmişin olması lazım yıldan yıla hasarsızlığa göre düşüyor sana teklif edilen rakam da güzel ama sel su muafiyeti felan uygulamasınlar fiyat kırmak için dikkat et full kasko yaptır.Yapırdığına değsin
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2012, 12:28:04 Gönderen: brkdmr38 »
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.