Gönderen Konu: Arka Sislerdeki Sorun...  (Okunma sayısı 5922 defa)

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
Arka Sislerdeki Sorun...
« : 03 Kasım 2012, 18:30:31 »
Herkese selam,

gecen gun on ve arka sisleri kontrol ediyordum, arka sislerde soyle birsey dikkatimi cekti sol stoptaki yaniyor, sagdaki yanmiyor. Stop baglantilarini acip baktigimda ise ampul olmadigini gordum, ampul taktim yine calismiyor, sonra direk 1 nolu kablonun olmadigini gordum. Yani solda var sagdaki stopta bir kablo eksik cekilmis, enteresan ama oyle.

acaba sizlerde nasil ?

Arac : GOLF 4 1.6 SR
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2012, 18:31:22 Gönderen: by_tata »

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Arka Sislerdeki Sorun...
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2012, 18:33:40 »
Bende ikiside yanıyor.

Çevrimdışı 3Rs!N

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2012, 19:02:38 »
Boralarda da durum aynı sonradan hat çekerek diğer siside çalıştıran arkadaşlarım var hatta yakında ben de yapacağım :D

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2012, 19:27:45 »
Evet yeni olanlarda hat yok :)

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2012, 19:35:30 »
vay arkadas olaya bak :) Bir dunya system kurmus adamlar bi kablo daha cekememisler mi enterasan :) Neyse bi elektrikciye yaptiricaz artik bi ara, burada sisle cok sık karsilasiyorum tek tarafli kotu duruyor.

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Kasım 2012, 19:38:09 »
Aslında kurallara göre tek taraflı yanması gerek. Yeni nesil araçlara dikkat edin hepsinde sol taraf yanar.

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2012, 19:42:34 »
Aslında kurallara göre tek taraflı yanması gerek. Yeni nesil araçlara dikkat edin hepsinde sol taraf yanar.

mantikli evt, bende onu dusunup durdum ama emin olamadim, ampul yuvasini bos gorunce acaba dedim. Var demek ki bir bildikleri.

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2012, 22:40:33 »
arka sis farı tek tarafta olur; tabi stop lambasının dışında sis kullanılan arabalarda var honda civic, getz, 206 gibi

Çevrimdışı barcode06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2012, 10:27:32 »
Yeni nesil araçların hepsınde sol sis lambası yanar.Sağ sis lambasının boşluğu vardır ancak bağlantısı yoktur.Geçen ay taktırdım.10 dk bır işlem ve maliyeti 20 tl.Sol sisden çekilen kablo bagaj kılıdının ordakı plastıgı cıkararak altından gecerdı ve ufak bir lehim yardımı ile bağlantıyı yaptı.On numara görüntü oluşturuyor.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2012, 10:35:05 »
Yeni nesil araçların hepsınde sol sis lambası yanar.Sağ sis lambasının boşluğu vardır ancak bağlantısı yoktur.Geçen ay taktırdım.10 dk bır işlem ve maliyeti 20 tl.Sol sisden çekilen kablo bagaj kılıdının ordakı plastıgı cıkararak altından gecerdı ve ufak bir lehim yardımı ile bağlantıyı yaptı.On numara görüntü oluşturuyor.

arka sislerini yakıp gidenlere mis gibi uzunlarımı yakıp arkasından gidiyorum dünyadaki en gıcık şeylerin başında geliyor

Çevrimdışı barcode06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2012, 10:39:34 »
arka sislerini yakıp gidenlere mis gibi uzunlarımı yakıp arkasından gidiyorum dünyadaki en gıcık şeylerin başında geliyor

Bende ankaradayım.Ozaman bırgun yolda benı gorursen arkamdan gelme.06 DB 4733 Kırmızı.Kırmızı stop gıydırmeli.parklar,sisler,dortluler ve frene basınca çatçarlar.hepsi aynı anda yanıyor.Nekdar uzunu açsanda ben senden etkılenmem sen benden etkılenırsın.Nede olsa karartmalı dıkız aynası denılen bır sey var. :D

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2012, 10:45:13 »
lunapark gibi her yerinden ışık fırlayan bi araba kullanmaktan ne zevk aldıgını sorgulamayacağım

ama yaptığının insanların gözünü aldığını bile bile yapıyor olman diğer sürücülere ne kadar saygılı olduğunun göstergesi

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2012, 11:13:13 »
Alper`e katiliyorum, gercekten sisli zorlu bir yolculuk esnasinda sisleri acmak daha yerinde, bunun amaci arkadakilerin bizi daha erken gormesini saglamak neticede sisin yogunluguna bagli olarak gorus acisi bazen epey dusmekte. Bazen oldukca duyarli soforler goruyorum yasadigim bolgede en azindan, aniden sis bastirdiginda bir sure dortluleri yakip uyariyorlar ve sislerle devam ediyorlar.

Normal havada ve zamanda ekstra isik isteyen pavyona gitsin :)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2012, 11:21:40 »
katılıyorum sislere xenon farlara xenon önümü göremiyorum şehir içinde hepsini birden yakıyor ne mercek var nede başka bişey bembeyaz parlıyor göz aldığını söyleyincede hoşuna gidiyor uzunlarla üzerine sürücem bu gidişle