Gönderen Konu: Arka Sislerdeki Sorun...  (Okunma sayısı 5916 defa)

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
Ynt: Arka Sislerdeki Sorun...
« Yanıtla #14 : 14 Kasım 2012, 11:32:51 »
benim bildiğim gördüğüm bmw hariç doğru dürüst hiç bir araçta yok 2 sis farı zaten vw de orjinali sadece soldur.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #15 : 14 Kasım 2012, 12:01:34 »
Arka sis sadece solda daha hos bence kia larda falan iki tarafli selale gibi yaniyolar cok dandini duruyor tabi vw de o kadar dandik durmaz ama bence gerek yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 15 Kasım 2012, 09:40:36 »
Arka sislerimi gelipte taaa kıçıma girenlere bire yakıyorum adam frene bastığımı sanıp yavaşlıyor. SÜrüş güvenliği için bazen şart oluyor çift sis lambası. Onun dışında arka sisleri yakana hayır dualarımı gönderiyorum :)

Merceksiz xenonlara sözüm yok zaten çakıyorum bixenonları istediği kadar selektör yapsın umrumda değil ya adam gibi dönüşüm yaptır yada takma.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #17 : 15 Kasım 2012, 21:06:38 »
Mudur banami bu laf ya mercek taktiracam abi yeterki biraz uyguna bulalim su cikma farlari 500 e raziyim artik fk alayim arabaya takmadan direk merceklerini degistirelim ne dersin :)

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 16 Kasım 2012, 11:14:55 »
Mudur banami bu laf ya mercek taktiracam abi yeterki biraz uyguna bulalim su cikma farlari 500 e raziyim artik fk alayim arabaya takmadan direk merceklerini degistirelim ne dersin :)

Sen neden alındın paşam :) Sana demedim ki farlarında xenon varsa daha karşılaşmadık :D Önümüzdeki günlerde konuyu patlatacam bununla ilgili :D