arkadaslar konuya burada basladigimiz icin buradan devam ediyorum. Saolsun arkadaslar tahminlerini ve tecrubelerini paylastilar. Aracta rolantide gaz verince hafif bir sallanma kasilma ile baslamisti suphem. Ama usta v.s bulamamistim bu arada tatile denk geldi de neyse yola ciktim simdi baska bir sehirdeyim.
Dikatimi ceken su oldu :
Arac 4000 deviri gecmek istemiyor, 120 km e cok zor cikiyor. Bende cok fazla denemeden ve zorlamadan 300km mesafe kattettim ve bir servise ugradim. Bilgisayara bagladilar herhangi bir hata gorunmuyor motorda dediler, adam calistirdi motoru dinledi egzosa bakti arkada v.s gaz verirken, buji ve kablolarin degismesi gerek dedi hatta beli birkac kablo daha degisebilir dedi. Cok acil birsey degil bir ara yaptir dedi bende yoluma devam ettim bilmedigim yerde ugrasmak istemedim. Usta bobinlerden degildir dedi silindirler calisio v.s sadece belli devirden sonra kasiliyor dedi yarim mi calisiyomus neymis.
simdi sormak istedigim su:
orjinal almanyadan bujilern tanesi 40tl imis, bosh marka bujiler ise 6tl bu 6tllk bujilerden cok satmislar sorun olmuyormus bir de sizlere sorayim dedim buji ve kablo degisimi yapmam gerek acil ne tavsiye edersiniz nelere dikkat edeyim?