Gönderen Konu: ilk çalıştırmada ve kısa duraklamalardan sonra stop etme sorunu  (Okunma sayısı 3333 defa)

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
Merhaba Arkadaslar;

Arabama gercekten gozum gıbı bakıyorum ama yasadıgım bir sıkıntı varki gerçekten canımı sıkıyor.Arabam ilk çalıştırmada genellikle ikinci üçüncü marşta çalışıyor ayrıca duraklayıp tekrar çalıştırmalarda bu sorun daha sık oluyor.Aracım 2000 model golf 4 lpgli.Forumda bu problemi yaşayan bazı arkadaşlar olmuş onların yazdıklarını da okudum.Ancak benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa çözümü anlatırlarsa çok sevinirim.Sorunun sol kapıyı acınca benzin pompalama işini yapan sensörden kaynaklandığını düşünüyorum ancak sadece burda sorun olsa kısa duraklamalardan sonra bunu yapmaması gerekmez mi?yada lpg sisteminden mi, kaynaklanıyor olabilir bu(lpyi 10000 km önce ben taktırdım kit mtm)

Gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim arabamı bu kadar severken böyle bir sorun nedeniyle golfümden soğumak istemiyorum.Yardımınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

Çevrimdışı TuNCh

• Profili Görüntüle
Merhaba,

Aynı sorun bendede var, gerçekten çok can sıkıcı birşey bi gün yolda bırakıcak diye endişeleniyor insan...Götürdüğüm usta akünün ömrü dolmuş bu arabalarda 16 amperin altına inmemeli dedi, inerse eğer daha başka elektronik sorunlarda yaşarsın değiştir bi an önce dedi...Bi baktır istersen aküye sende...
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2012, 00:22:45 Gönderen: TuNCh »
Golf IV Pacific [2003]

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
Aynen öle yolda kalıcam diye endişeleniyorum.Aküye baktırırım teşekkürler başka fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz....Bu arada tüm vwtr ailesinin bayramını kutlarım ....

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
Arkadaslar bişliyorum bayramdayız ama bayramdan sonra hemen servislere gidicem yardımcı olacak kimse yok mu?

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
2001 model polo clasik vardı aynı sorun vardı, sanayiye varana kadar ısındığı için ustaya anlatamazdım derdimi, sabahları 2-3 marşta ancak çalışırdı. birgün hiç çalışmaz oldu 90 tl ye bobin değişti 2 yıl tık demedi, tüm sorun bobinmiş dedi.

Çevrimdışı miho

• Profili Görüntüle
o usta denilen adamlar yokmu çoğunun bi cacıktan anladıkları yok ,sorunu bulamazlar yok şunu değiş yok bunu değiş anca paran gider benden sana tavsiye çok çok iyi bi usta bul ve garanti vermeden yaptırma mümkünse parçada satan bi yer olsunki boş yere paran gitmesin,yani araç düzelmeden para verme bişeye,akü sağlamdır büyük ihtimalle bendede akünün değeri biraz düşük çıktı yeni akü aldım düzelmedi,dinamo kömürleri,marş otomatiği,hararet müşiri değişti düzelmedi ,evet arabanın böyle yapması çok can sıkıcı bişey ama para verip veripte düzelmemesi daha sıkıcı bişey,artık sanki düzelmeyecek gibime geliyo,,inş seninki düzelir...

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
ya cok tesekkur ederım barı bı su anlayabılsem lpg'den yada lpg sıstemıden mı kaynaklanıyor bu durum aracın kendı benzın sıstemınden mı bugun bırazdan gıdıcem ustaya bakalım ne dıyecek ne yapıcak anlatırırm hepsını sagol miho

Çevrimdışı tkcneu

• Profili Görüntüle
arkadşım havalar soğuksa ondan yapabilir..