evet kardeş benimde başima geldi ilk çaliştirdiimda fren pedali şişiyor ve fren tutmuyordu hatta oyuzden bi gün kaza yaptim ama hafif atlatim ihmale gelmez yani acelen olur unutursun şistiğini yokusta bi basarsin allh korusun tutmaz sorunu söyleyeyim bn sana sorunun fren restnawsunda yani hidrovakta hidrovagin içindeki keçe yırtılmiş ve içine hidrolik sızıntısı olduğu için fren şişiyo ve tutmuyor ben değiştirdim ve kurtuldum ..
ben hicbirsey nalamadim bu mesajdan..
westinhousenin icindeki kece yag tutmaz, zaten westinhousenin icinde hidrolik yokki..
hava vakumu vardir orda, o kecede bozulursa hava kacirir ve size fren takviyesi saglamaz..
ama o kece bozuksa eger arac sadece ilk calistirmada fren zayifligi gostermez, surekli gosterir..
fren merkezinizi bi kontrol ettirin bence siz, her ihtimale karsi tam bile olsa hidroligi degistirin..
bu hidrolik degistirme isinide "havasini gercekten alabilen" birine yaptirin..
oyle pompala baba, basili tut, pompala basili tut diyerekten kaliperdeki rekorlardan havasini alanlara yaptirmayin..
normalde fren yagi komple degisirken kaliperin ordaki rekorlardan manuel bi pompayla basilir sisteme ki hava mava kalmadan adam gibi dolsun diye..