Gönderen Konu: far içi sis farı  (Okunma sayısı 11036 defa)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
far içi sis farı
« : 08 Kasım 2012, 19:13:16 »
bildiğiniz üzere golf 4 lerde 1.6 larda far içinde sis farı yok kapalı biçimde duruyor buraya merceğini alıpta sonradan takılma gibi bi imkanımız var mı sis farını? varsada nasıl yapılıyor bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Ynt: far içi sis farı
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2012, 19:56:25 »
Zor iş Bora da da aynı durum söz konusu :)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2012, 20:18:39 »
fazla zor olucağını düşünmüyorum illaki yapan birisi vardır o plastik çerçeve kolay şekilde çıkıp mercek takılır diye düşünüyorum yapan varsa bilgilendirse yol göstermiş olur

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2012, 20:50:22 »
Oradaki plastik çerçeve değil far tası üle tümleşik kesilmesi gerekiyor. Yükseklik ayarı sıkıntı yukarı aşağı olması gereken bir ayar tutturmak zor. Ayrıca kesildi diyelim uygun bir mercekli sis bulmak ve oturtmak lazım. Bunun yerine tampona takılan sis farı daha uygun olacaktır.

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2012, 22:48:04 »
anladım hocam uzun mesele yani mercekli bi sis farı o zaman uygundur gündüz farı takılıydı orada mercedes tip güzelde duruyordu :sevgi: onları takıcak yer bulmak lazım şimdi malum önümüz kış

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2012, 13:47:47 »
kardes oradakı plastık parcanın arkadan 2 tane vıdası var onları sokerksen dırek elıne gelır oraya uygun mercek bulursan mercegı oraya yerlestırmek bence zor degıl trabzon da olsan ben yapardım ama orada bulabılecegın ustanın yetenegıne kalmıs
bırde farların valeo markaysa ıcını boyamayı dusunuyorsa bulasma camı kırmadan ımkansız

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2012, 13:56:02 »
kendim yapıcam hocam birisi valeo birisi hella farlarımın valeo far içi açılmaz mı hiç bir şekilde? boyamayı düşünüyordum ben

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2012, 12:59:11 »
valeonun camını kesin mutlaka katiyyen vb. çatlatırsın. söyleyim ben (tecrübe ile sabit)

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2012, 16:42:51 »
kendim yapıcam hocam birisi valeo birisi hella farlarımın valeo far içi açılmaz mı hiç bir şekilde? boyamayı düşünüyordum ben

Bence imkansız 15 tl ye ayfar far camı var ama içlerinde hava kabarcıkları var

Çevrimdışı gokeri06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2012, 21:23:29 »
kardes oradakı plastık parcanın arkadan 2 tane vıdası var onları sokerksen dırek elıne gelır oraya uygun mercek bulursan mercegı oraya yerlestırmek bence zor degıl trabzon da olsan ben yapardım ama orada bulabılecegın ustanın yetenegıne kalmıs
bırde farların valeo markaysa ıcını boyamayı dusunuyorsa bulasma camı kırmadan ımkansız
elimde şuan bu mercekten bir adet var olmadı bi abimizin elinde bir adet daha var dediğiniz gibi arkasından direk sökülebiliyor mu far camını açmadan farın markası valeo. diğer farım daha önce değiştirilmiş hella ile onun içinde sis merceği mevcut.

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2012, 21:36:02 »
ben de boyamayı düşünüyodum ama benim de farlar valeo,genel araştırmalar sonucu vazgeçtim.tampona hella sis farı alıcam.üstlere de sissiz led sinyalli far almayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-4-hella-sis-fari-105212923/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-vw-golf-iv-ledli-on-far-siyah-junyan-74439279/detay/

Çevrimdışı gokeri06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2012, 22:05:27 »
benim sol far hella sisli olan fardan onun için sağada merceği kesme biçmeden yerleştirebilirsem o şekilde sis farı olayını halletmeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 21 Aralık 2012, 22:24:31 »
ben de boyamayı düşünüyodum ama benim de farlar valeo,genel araştırmalar sonucu vazgeçtim.tampona hella sis farı alıcam.üstlere de sissiz led sinyalli far almayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-4-hella-sis-fari-105212923/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-vw-golf-iv-ledli-on-far-siyah-junyan-74439279/detay/
sis farlarını ben mercekli alıcam daha iyi oluyor ve görüntüsüde daha güzel dahada ucuz sizin yolladığınızdan aydınlatmasıda güzeldir diye düşünüyorum :) far işinide fotoğraftaki gibi bi mercekli far aldım far ayar motorlarınıda taktım içine güzel bi aydınlatma oldu :)

Çevrimdışı gokeri06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Aralık 2012, 22:47:00 »
yarın gündüz bi bakayım acaba motorun içinden arkasını aınca farın el girecek mi