Gönderen Konu: Usta Geyikleri  (Okunma sayısı 8937 defa)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
Usta Geyikleri
« : 09 Kasım 2012, 11:03:17 »
Ben bu ustaların;zamanla düzelir,zamanla oturur,sen merak etme 3 gün sonra kendine gelir demelerine bayılıyorum,hastasıyım bunların.Arkadaş canlı bir varlık değil ki bu tedaviden sonra iyileşme süreci olsun.

Birde yaptırıyorum mesela aracı 3 gün sonra gidiyorum ustanın yanına ,bunda bir değişiklik yok ne yapacaz diyorum abi bunca yıllık ustayım ilk defa böyle birşey geldi başıma demiyorlar mı,iş iyice sarpa sarınca da abi VOLKWAGEN grubu arabaların çoğunda bu sorun var derler. :bekleriz:

Çevrimdışı onurmac

• Profili Görüntüle
Ynt: Usta Geyikleri
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2012, 11:29:47 »
Abi bu ses normal

Abi şimdi sen buna o kadar para harcıcan iki gün sonra aynısı olacak

Abi bunun bizle alakası yok tüpten yapıyor, Tüpçü: abi tüp normal arabada sorun var (Beyin Terk)

aklıma gelse neler var daha neler :)
Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2012, 12:33:55 »
Abi bu ses normal

Abi şimdi sen buna o kadar para harcıcan iki gün sonra aynısı olacak

Abi bunun bizle alakası yok tüpten yapıyor, Tüpçü: abi tüp normal arabada sorun var (Beyin Terk)

aklıma gelse neler var daha neler :)
Geçen hafta LPG montajı yaptırdım,takmadan önde usta baktı motora tamam abi takabiliriz canavar gibi dedi,neyse taktırdık LPG de 0,37 krş gibi aşırı bir sarfiyat var.Gittim yanına şöyle gözlerini süzerek baktı motora elini bir yerlere soktu çıkarttı,gaza bastı  falan filan,senin akışmetreyle oksijen sensörün bozuk ondan dedi.Lafına uysam en kötü ihtimal 500 TL masrafım var,inşallah öyle değildir.

Çevrimdışı Kocareis

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2012, 14:20:35 »
Bir tane de benden olsun,
el fireni tutmuyordu, kardeşimin devamlı gittiği usta (ama ne usta)'ya götürdüm, balatalar bitik dedi, değiştirdi, eve gittim, hafif yokuş olan yere park ettim, baktım hala tutmuyor, ertesi gün gittim bana, araç kendini ayarlar, bir iki güne kadar düzelir dedi, bende başka yere gittim, oradaki usta el fireni kablon kopmuş abi dedi :)) değiştirdik düzeldi...  :bekleriz:

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2012, 14:51:19 »
Bir tane de benden olsun,
el fireni tutmuyordu, kardeşimin devamlı gittiği usta (ama ne usta)'ya götürdüm, balatalar bitik dedi, değiştirdi, eve gittim, hafif yokuş olan yere park ettim, baktım hala tutmuyor, ertesi gün gittim bana, araç kendini ayarlar, bir iki güne kadar düzelir dedi, bende başka yere gittim, oradaki usta el fireni kablon kopmuş abi dedi :)) değiştirdik düzeldi...  :bekleriz:

Ya ben bunları okudukça şişiyorum sinirden olamaz böyle birşey ya,o iki gün içinde ne olacakta fren kendini toplayacak.Gece araç park halindeyken kaysa gitse  birilerinin üstünden geçse nasıl taşıyacaklar bu işin vebalini çok merak ediyorum.

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2012, 18:30:41 »
benim aks bilyasi gitmis ses yapiyordu surayim diye goturdum
- abi senin alt duzen pert
- ee cezasi ne?
- abi en az 500 e mal olur sana

ustama gittim 10 tl tornaciya verdim 20 tl de onlara :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2012, 00:12:08 »
oooo en bombası bende heralde ön takımdan gaçırtılar var ve ufak tefek 200 tl felan yolunmuşum ses tekrarlayınca gidiyorum ustanın yanına bundan ses geliyor diyorum ustanın bana dediği müziğin sesini aç başka ses duymazsın(dipnot olarak kendi aracında bunu yaptıgını söylüyor)
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2012, 02:27:39 »
oooo en bombası bende heralde ön takımdan gaçırtılar var ve ufak tefek 200 tl felan yolunmuşum ses tekrarlayınca gidiyorum ustanın yanına bundan ses geliyor diyorum ustanın bana dediği müziğin sesini aç başka ses duymazsın(dipnot olarak kendi aracında bunu yaptıgını söylüyor)
;D ;D ;D ;D ;D ;D
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2012, 08:42:46 »
iatanbulda olan arkadaşlarım için bu tarz geyikleri duymayacağınız  kendınızı her zaman rahat hissedeceğiniz uygun fiyatlı deneyimli ustaları ile çözüm bulan  paşa otomotivi her zaman tavsiye ederim   0212 475 35 35  http://www.facebook.com/vwpasaotomotiv.vwpasaotomotiv adrsindende ziyarette bulunabilirsiniz

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2012, 16:47:32 »
Bir arkadaşımızın başına geldi anlatıyorum aklıma geldikçe gülüyorum :D

Arkadaşımıza iyi diye bir ustayı methetmişler adamın yanına gitmiş. Ustaya demiş ki

-Usta buradan ses geliyor bakar mısın?

Teste çıkıyorlar falan usta diyor ki bunda birşey yok sana öyle geliyor.

Arkadaş ikinci kez gidiyor usta arabanın sesi değişti usta bakıyor bunda birşey yok sana öyle geliyor diyor.

Başka bir zaman gidiyor araç bu sefer çekişten düşüyor usta bu araçta gariplik var bir baksan usta bakıyor ediyor falan abi bunda birşey yok diyor. Arkadaş diyor ki ya usta bir arkadaşımızn arabası bozulsa direk sana yönlendiririz değil mi sen iyi ustasın usta diyor evet bana yönlendirirsin arkadaş lafı koyuyor yok yaa usta sana öyle geliyor  ;D

Çevrimdışı ramazan33

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2012, 19:07:28 »
Arabam aku bitiriyodu goturdum ustaya golflarda bu olur araci arada calistir sur  bisey olmaz diyip gonderdiler baska usta teybi kontaga bagladi duzeldi olay bu.  Usta var usta var

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2012, 20:02:48 »

Arkadaşımıza iyi diye bir ustayı methetmişler adamın yanına gitmiş. Ustaya demiş ki

Arkadaş ikinci kez gidiyor usta arabanın sesi değişti usta bakıyor bunda birşey yok sana öyle geliyor diyor.

Başka bir zaman gidiyor araç bu sefer çekişten düşüyor usta bu araçta gariplik var bir baksan usta bakıyor ediyor falan abi bunda birşey yok diyor. Arkadaş diyor ki ya usta bir arkadaşımızn arabası bozulsa direk sana yönlendiririz değil mi sen iyi ustasın usta diyor evet bana yönlendirirsin arkadaş lafı koyuyor yok yaa usta sana öyle geliyor  ;D
:D iyi laf söylemiş aynen güldürdü :D

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2012, 11:17:03 »

:D :D :D :D :D

Çevrimdışı FC07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 11 Kasım 2012, 21:01:09 »
benim aks bilyasi gitmis ses yapiyordu surayim diye goturdum
- abi senin alt duzen pert
- ee cezasi ne?
- abi en az 500 e mal olur sana

ustama gittim 10 tl tornaciya verdim 20 tl de onlara :)
vp703 ustan kim? oto emin hakkında çok iyi diyolar. benim amcolu halaoglu falan ona gidiyolar çok iyi olduklarını soylüyoda gitmeden bilemeyiz tabi