caner, buluşmaya gidersen benide al mutlaka... bu arada, aracın yanında bulunan stickerlara decal dendiğini ilk defa gördüm duydum entresan geldi.. direk sök gitsin
Arkadaş İngiliz kökenli olduğu için Türkçe kullanmıyor fazla havan kime la senin
desenli, yapışkanlı kağıt
Benim fikrim, stıcker hiç hoş görünmüyor.Orjinal her zaman iyidir.
o zaten orjinal bir decal.aman dikkat et, bulamazsın bir daha.
Orijinal arabaya yakışandır. Bence sök gitsin yakışmıyor kanka ama karar senin benim fikrim sök
Ben de çok yakıştıramadım.Ya Caner hocam 1 yıl sonra yaparız boya işini felan diyorsun bunlar hep dümen değil mi? Yarın sabah bir bakacağız.TaTaaa.BBs jantlı,arkalar kamberli gıcır gıcır yapılmış bir Cabby. Bu arada aracın içini biraz hor kullanmışlar.Sattığım Doblo'ya benziyor.150 000 km yapmış aracın bütün havalandırma kanalları kırılmıştı.
Hayırlı olsun güle güle kullanın alman kokusu olan güzel bir mk1
Bence Sticker'lar sökülmeli beyaz araca gitmemiş diye düşünüyorum yarın oburgun jantlı basık halini dusunursek sticker'lar hoş durmaz sade olması bence daha bi gösteriş katar
caner stickerları temizle gitsin be kardesim ilerde istersen yandan detaylı bi foto çek ben sana çizerim aynısını gider çıkarttırırsın ama hoş değil şu görüntü. bide şu jant lastik çok kaba duruyo ya bulsana bunada orijinal bi jant
abi ilk önce sol kapı ayar istiyo baya ki sen bunu çoktan farketmişssindir eminim bbs,ats veya herhangi bir jant arabayı çok değiştirecek sticker konusuda bncede sökmelisin abi nfs 2 den fırlamış gibi duruyo araba ama sen ginede işini bilirsin sonuçta zevk meselesi edit: hasan abide aynı konulara değinmiş
müsait zamanda bakmam lazım arabaya
buluşmaya gel cabrio yu ameliyat masasına bi yatıralım canlı canlı fikir alışverişi daqha iyi olur kardeşim
aynen bu haftasonu olan buluşmaya gel abi