hiç cabby m olmadı abiii. tenteyi açmak için çevirme kolu filan mı diye düşündüm bir an. (sazan)
abi hiç dayanamıyon dimi pis gezmeye için rahat etmiyo
Kanka kapı döşemeleri benim eskilerle renk olarak aynı benin önlerin desenleri farklıydı ve arkaların ortası kumaş değildi ben siyaha döndüm artık kirden korkmama gerek kalmıyo
Caner zamanım yok ne zaman toplayacağım diyordun. biz de sen duamazsın yaparsın demiştik. bak bitirdin bile neredeyse.HELAL OLSUN.
Maşallah kanka özendiriyosun beni çok özledim kızımı Bu güzellige gaz takılmaz yaa
yıllardır özlemini cektiğim hareketler bunlar benim Gökhan.bir cabrioya bu emekleri vermek bambaşka.şuanlık çirkin ördek gibi ama içi bitsin dışına başladım mı asıl göz zevkimiz o zaman olacak gaz konusunda hala kararsızız ya bakalım hafta içi duruma göre gaz takılıp plaka ruhsat cıkacak.
Aga zaten bu araç senin için özel, her zaman gezmezsin diye tahmin ediyorum çünkü ben öyle yapıyorum sıfırdan toplayınca özel garaja koyucam ya 2, bir Golf MK-I alıcam yada babamın arabasını kullanıcam lpg takıp bu güzelligi basitleştirme derim ben ama yine de sen bilirsin
Motoru mk2 GTI KR ona LPG takıp başınızı ağrıtmayın zaten. Aracın karoseri güzelmiş ve bu araca zamanında iyi işler yapılmış.. Senin yerinde olsam siparişle aynı model kapı döşemelerini yaptırtırdım istanbulda biyar yapıyor ve 150 TL gibi bişey tutarlar.. http://www.oz-is.com.tr/