sıkıntı yok sametim benmde aklımda olur senin için bakarım sağa sola ist bulursanda ben yardımcı olurum ulasımında aklında olsun
millet jant bulamıyo bende 2 tane 17ve18 bbs var forumun dışına gitmemesi için elimden geleni yapıyorum.. bu arada jantların çok güzel olmus arkadaşım aracında çok emek var güle güle kullanman dileğiyle.. takipteyim passatı
teşekkür ederim saol 18 tavsiye ederim herkese yakıtta uçuk bir fark yapmaz sanmam bu arada
kardeş uçmuşsun sen ya benimkinin üzerinde on yedi jant var ve yakıt bakımından dezavantaj ve aracı çok yoruyor kalkışlar falan çok ağır o yüzden onbeş veya onaltı jantla takas yapmayı düşünüyorum
benimki replika 950 TL orj. bbs LM 3 bin şimdi siz olsanız hangisini alırsınız bu aradaki 2 binlik farkı da benzine koyup gezin taş çatlasın 10 krş fark yapar birazda yorar ki bunu zaten göze alarak takıyoruz madem krş un da krş hesabını yaparsak biz battık aga
http://www.vwtr.net/forum/satilik/5100114-lenso-jant-2154517-petlas-lastik-t33323.0.html Nakite sıkışmasam hayatta satmam hem dandik çin malı değil hemde yakıta çok az etki etti..