Ben Atiker Fast System versiyon 6 kullanıcısıyım. Elimde yazılım var kablo yok. Bende bu işte meraklıyım hatta o kadar kafayı kırdım ama cesaret edemedim. USB uzatma kablosu edinip kablo girişlerini lpg soketine eklemeyi düşündüm. Ama dediğim gibi cesaret edemedim. Konfigürasyon işini lpg ayarlanırken az çok gördüm. Atiker için ms lerin olması gereken değerini biliyorum. En azından eski ayarlarını kaydedip yeni değerleri girerim olmazsa eski ayarları tekrar yüklerim. Microsoft Office programları gibi lpg ayarı da bilgisayara kaydedilebiliyor. Önemli olan kısım ms lerin RPM ye göre ayarlanması. Ustacıklar direk kalibrasyon yapıyor ne oldu işlem tamam. Oldu canım demek zorunda kalıyorsunuz.
LPG map değerlerinde kısa ve uzun benzin sarfiyatını görebilmek önemlidir bahsettiğim kavramın ingilizce karşılığını unutttuğum için bu şekilde yazıyorum. Araç yakıt fakir karışıma düştükçe map uzun vade yakıt değerini yükseltir ve aslında normal olan ayarlarınızda ms ler yükselir araç fazla yakar. LPG ecusu benzin ecusuna göre hareket ettiğinden ayarları manuel yapmak daha sağlıklı olacaktır.
Atiker kablo aramaktayım şema vs paylaşan olursa memnun olurum