Parçanın fotoğrafı varmı acaba? Benzer sorun bende de var.Arkadaşlar falan Rolanti ayarlayıcı valfi temizlersen düzelir dedi.Temizlik maddesi hakkında farklı şeyler söylendi.Temizleyince Rolantim yükselirse mükemmel olacak.
neyin resmi lazim rolanti mi lambdami anlamadim
rolantiyi söküp temizliceksen ben sana yapacaklarini anlatayim cok basit
rolanti düzenleyiciyi sök bi trafi genis silindirik birseydir bi tarafi uzun ve uzun yerin ucu sokettir 2 tane hortum girer gaz kelebegi önce ve sonrasina girer hortumlar muhtemelen seninki görünen yerdedir bendeki nz motor rolantiyi sökmek iskence
seninki emme manifoldunun oralarda gerisinde biryerde olmasi lazim
sök icine temiz benzini doldur hortum deliklerin parmaklarinla tika calkala dök bida yap tak bukadar
bu parcanin bozulma ihtimali düsükmüs bu sekilde veriler aldim yalniz dikkat et üstünde bitane vida glreceksin 6-8 lik somun olmasi lazim sakkkkkkin kurcalama
son bir bilgi daha ayni düzenleyiciyi passat audi jetta vs de kullaniyor kullanim alani genis yani fiati yüksek bir parcadir
resim elimde yok google görsellere golf 2 ingilizcesi air valf miydi neydi tam adini unuttum adini ögren yaz gri metal renkte bir parca zaten
ha yazmisim ya zaten golf 2 Zusatzluftschieber yaz gorsellere cikar
birsey daha rolantide dalgalanma asiri düsme varsa gaz kelebegini temizle önce ondan sonra bak öncelikli tavsiyemdir temizmi degilmi emin degilsen kesinlikle sök bak 4 vidasi var