valla nizam bende aslinda tahmini is yaptim fakat bazi seyleri ölcmek bicmek te lazim birazda bu düzen hakkinda bilgi edinmeli nasil calisiyor ne oluyor vs
sistem hep biribiriyle komplike calisiyor arkadas akismetreye takili kaldi yok ayarlada ayarla ayarlanmiyorki yani naptiysak akismetredeki hicbir tepkiye cevap vermiyor araba ki ben adim gibide emindim akismetreden olmadigina 3 tane akismetrenin bozuk olmasi pek akil kaari degil
neyse
nekadar sensör var ise ne voltaj ne omaj gelmesi gerekiyorsa servis bilgilerin bulduk sirasiyla basladik tabiki yine akismetreden balsadik ölcüme sikinti yok gayet düzgün birsekilde olmasi gereken degerleri verdi diturbutörde bir okuyucu var onuda ölctük voltaj vs oda tamam etc ler zaten tamam ki yeni degismisti buna ragmen ölcüldü enjektörler zaten allah ne verdiyse akitiyor benzini benzin problemide yok allah degilde beyin aslinda ful actigi icin enjektorleri ölcmedim hic lambda zaten degisti ki onun fisini cekince arabanin yürümesi gayet normal ve yaniltici onu yanilarak degistirdik atesleme sorunu olmadigi icin bobine de el atilmadi her ihtimale karsi dist kapagi ve makarasi da degisti ki zamanida gelmis bunlardan öncede benzin pompasini ölctüydük degerler düzgündü ondada bir sikinti olmamasina ragmen sirf pompadaki paslar cürükler yüzünden degisti yeniside ölcüldü cikma sonucta hernekadar super gorunsede ölctük oda saglam harika calisiyor
ha lambdaya da voltaj dogru geliyor hersey saglam hava aliyordur vs denildi yok öle bisi
enson artik burnuma kadar doldugum icin bir hisimla söktüm beyini evde actim ohooo ilk beyini söküp bakaymisik ya yolar kalkmis kopuklar var lehimledik ama malum beyin bu bildigin bilgisayar eprom var eprom sürücüsü tetikleyici entegreler ve kristal kayniyor ici yol kabaracak ve baska parcaya zarar gelmeyecek müüüümkün degil o ancak tüplü tv lerde olur %50 yol tamiri ile tv ya calisir yada oraya ait nekadar entegre transistor hatta direnc varsa ucmustur
biraz uzun oldu okuyana
faydasi olur ama