Gönderen Konu: Kumanda ile Kapıları Kilitliyorum Birtanesi geri açılıyor nedendir? YARDIMM  (Okunma sayısı 11724 defa)

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar kumanda ile kilitleme düğmesine basıyorum kapıların dördüde kapanıyor 1Sn. Sonra falan sol arka kapı tekrar açılıyor.
Bende ısrar ediyorum kumanda dan tekrar tekrar aç-kapa yapıyorum. ve kapanıyor. uzun zamandır böyle.

sorun neden olabilir yorumlarınızı esirgemeyin, saygılarımla..
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı hasay86

• Profili Görüntüle
ya aynı sorun bende de var nedenını bulamadım inş bılenbiri bize yardımcı olur
HJ 156

Çevrimdışı mcetin

• Profili Görüntüle
benimde sol arka kapı aynısnı yapıyor ama anahtarla değilde soför kapısındaki kilitleme butonuyla yaptığım zaman oluyo,butuna peşpeşe iki defa bastığım zaman kilitleniyor,galiba kapı switchlerizle alakalı bi problem
Aşıksan vur saza,şoförsen baz gaza...

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
siviç denen nesne
kerim_dikmen

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
Tam olarak swich mi?? Bende de sol arka kapıda var, kapılar 15km' ye çıktıgında oto kilitliyor o geri açılıyor.. en sonunda kapıyı sokmeyi düşünüyordum.. Tam sorunun nedeni bilirse ondan bulalım..
Das Auto..

Çevrimdışı rd2a

• Profili Görüntüle
sol arka kapıda aynı sorun bende de var

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
kapılardaki içten kitleme yeri nasıl camın ordan basmalı yuvarlak mı  ?

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
evet, dışarıdan görünüyor kilitlenip açıldığı
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
evet, dışarıdan görünüyor kilitlenip açıldığı

Eğer düşündüğüm gibiyse benimde başıma gelmişti, herhangi bir kapıdaki içten kitleme yeri aşağıda duruyor zorlanıyor kapı bir kitleniyor gibi oluyor sonra geri açılıyor du o düğmeyi civata gibi çevirerek biraz gevişetikten sonra kitlemeyi deneyin.

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
Eğer düşündüğüm gibiyse benimde başıma gelmişti, herhangi bir kapıdaki içten kitleme yeri aşağıda duruyor zorlanıyor kapı bir kitleniyor gibi oluyor sonra geri açılıyor du o düğmeyi civata gibi çevirerek biraz gevişetikten sonra kitlemeyi deneyin.
Evet dediğinizi anladım ama elle kilitlemiyorum. kumandadan kilitliyorum. hepsi kapanıp o tekrar kalkıyor.
ben kilitliyorum o kalkıyor bazen 1-2 seferde bazende 7-8 defa kilitliyorum en sonunda aşağıda kalıyor ve kilitleniyor.

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
Evet dediğinizi anladım ama elle kilitlemiyorum. kumandadan kilitliyorum. hepsi kapanıp o tekrar kalkıyor.
ben kilitliyorum o kalkıyor bazen 1-2 seferde bazende 7-8 defa kilitliyorum en sonunda aşağıda kalıyor ve kilitleniyor.

hayır ele kitleyin demedim sadece civatayı gevişetir gibi gevişetin dedim. sonra yine kumandayla kitleyin kitlenecektir.

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
hayır ele kitleyin demedim sadece civatayı gevişetir gibi gevişetin dedim. sonra yine kumandayla kitleyin kitlenecektir.

Teşekkürler, akşam gidince deneyeceğim. Sonucu yazarım.

Çevrimdışı FC07

• Profili Görüntüle
benimde sol arka kapı aynısnı yapıyor ama anahtarla değilde soför kapısındaki kilitleme butonuyla yaptığım zaman oluyo,butuna peşpeşe iki defa bastığım zaman kilitleniyor,galiba kapı switchlerizle alakalı bi problem
aynı sıkıtı bendede var ama ben 2 kefer basmayı denememiştim hiç :D
içeriden kitleme tuşuna basınca sağ taraflar kitliyor, sollar kitlenip açılıyor ???

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
muhtemel kilit beyninde problem var. iyi bir kilitci arızalı olan kapıyı 80 lira civarında yapıyor ben yaptırmıştım kitliyordu yeniden açıyordu şöför kapısı ikinciye bastığımda hepsi kilitliyordu. tamiri 80 yenisi 220 civarındaydı bana kartta sorun var demişti ne yaptı bilmiyorum.
abs siz olur bbs siz asla..