Gönderen Konu: Kumanda ile Kapıları Kilitliyorum Birtanesi geri açılıyor nedendir? YARDIMM  (Okunma sayısı 11720 defa)

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
içerden kilitleyince aynı sorun bendede var.fakat dısardan kumandadan kılıtleyınce kılıtlenıyo

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
Eğer düşündüğüm gibiyse benimde başıma gelmişti, herhangi bir kapıdaki içten kitleme yeri aşağıda duruyor zorlanıyor kapı bir kitleniyor gibi oluyor sonra geri açılıyor du o düğmeyi civata gibi çevirerek biraz gevişetikten sonra kitlemeyi deneyin.
hacı ben denedim de benim ki dönmüyor.. :S :S denedim ama..
Das Auto..

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
hacı ben denedim de benim ki dönmüyor.. :S :S denedim ama..

Aynı sistem olmayabilir :) ancak o kiliti sıkıştıran bişeyler var bence...

Çevrimdışı KaRaKaN61

• Profili Görüntüle
Kardesim bu problem cok oluyor Golf 4 lerde. Kapinin kilidi bozuk. Kapinin kilidini degistirin problem cozulur. :tamamdir
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2012, 01:05:51 Gönderen: KaRaKaN61 »

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
Kardesim bu problem cok oluyor Golf 4 lerde. Kapinin kilidi bozuk. Kapinin kilidini degistirin problem cozulur. :tamamdir

peki switch lerde bu kilidin içinde mi oluyor?
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
benimde bu kilit bozuk sanırsam benim sorunum ise şu kapının dili boşta oynayınca sağ ön kapıda kapı açık işareti ekranda yanıyor

Çevrimdışı KaRaKaN61

• Profili Görüntüle
Akdenizli arkadasim, Switch derken neyi kast ediyorsun? Ben hollandadan katildigim icin, bizim burda bazi parcalara baska isimle hitap ediyoruz.

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
Akdenizli arkadasim, Switch derken neyi kast ediyorsun? Ben hollandadan katildigim icin, bizim burda bazi parcalara baska isimle hitap ediyoruz.

kapıyı açtığında iç aydınlatmaların yanmasını tetikleyen buton-anahtar ve swicth de denebilir.
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı KaRaKaN61

• Profili Görüntüle
Bildigim kadariyla Golf4de bunlar kilidin icinde evet. Aksama bi bakmam lazim, tam olarak hatirlamiyorum.

Not: Kilidin icinde bunun switchleri.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2012, 20:32:48 Gönderen: KaRaKaN61 »