bu aralar herkezde bi sanziman muhabeti modunda 5 ileri sart abi
arastirmalarim ve ögrendigim seyleri sayayim uyumluluk konuisunda gerci arkadaslarda bir kismini yazmis cuk oturmayan farkli model sanzimanlarda flach uyumsuzlugu varsa eskisinden kesilip digerine kaynatiliyo vs bir ton is cikiyo yani cok tefferuatli bir ise dönüsüyo sonrasinda bunun aks uyumu var belki degismesi gerekebilir arkadaslarin dedigi gibi vites kolu baglantisi islemi gerekecektir ve tabikide debriyaj icinde bir uyumsuzluk söz konusu yani uymayan sanzimani uydurmak tam bir ugras olmaz diye bisi yok uydurulur güzelde olur okadar el atmisken oranlari hemen hemen ayni vites araliklari 6 ileri calismasi sahane de olabilir
birde sendeki motora mk2 sanzimani uyan vardir diye düsünüyorum cesit cesit sanziman farkli motor kodlari var benim mk2 nin motorlari ayni kodlari farkli olan 3 motor var 3F, 6n, NZ, motorlar ayni sanzimanlar da cuk olanindan ama vitesler farkli nz lerin hepsi sanirim 4 ileri 3F veya 6n ninkiler 5 ileri ve polo 2 de bulunan sanzimanlar
aracinin motor kodu üretim yili kac kv bilgilerini yaz birde ben bakayim 5 ileri cuk olacak sanziman varmi varsada tr de varmi yoksa bi sekil yapar burdan yollariz 12ay garantili revizyon görmüs sanzimanlar var fiatlari yüksek ama alacagin ne durumda belirsiz bir sanzimandan cok cok daha iyi durumda ben sahsen o tarz alma taraftariyim az kaldi iscilik parasini da biriktirdigimde 5ileri olacak 12 ay garantili olmasi seni pek baglamicak ama bu garanti olayi sanzimanin elden gecmis olmasi demek