çok teşekküler arkadaşlar Allaha şükürler olsun çok temiz bir mk1'im oldu ve ilk aracımda o oldu bunun içi çok şanslıyım İnşallah sizlerede böyle bir araca sahip olmak kısmet olur. Utanmasam gece içinde uyucam o derece kıymetlim aslında utanmıyorumda gece neticem donar diye yapmıyorum İnşallah şöyle bir büyük bir buluşma ayarlanırsa daha yakından tanışmak isterim hepinizle
Buluşma resimleriniı gördüm haberim olsaydı kesin gelirdim. Kaçırdığıma üzüldüm resimleri görünce
hayırlı olsun çok emek safredilen ve emeklerin karşılığını veren bi araca sahip oldun çok şanslısın hem satan için hem alan için hemde bizler için hayırlı bi alışveriş oldu makina emin ellerde
Hayırlı uğurlu olsun . Oktay çok emek vererek uğraştı gerçekten oda pek satmak istemezdi Allah kaza bela vermesin . Bana yakın güzel golf1 ler geliyor bende Kartal Samandıra tarafındayım. 2 Taraf içinde hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.Çok güzel bir araç aldınız.Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Yılmaz bu pazar saat 15 te buluşuyoruz bu sefer gel bak haberim olmadı dersen anlamam darılırım 553 425 34 62 bu numaradan ulaşabilirsin
Sabah benim evin oralardan geçtin kan çekiyo samandıra tarafındamı işin.