ŞŞŞŞŞ beyler noluo yaaa aranızda büyükçekmeceliler var siz geliomuşsunuz haberimiz yok İbocum, Denizcim gelicem bi ara gönlüm varda beyaz 6n yanlar gider polis sonra beni çeker götürür sonra
Hadi ya yok çekmeceden 2000 yılında sinanobaya taşındıkta genelde hep çekmecedeyim yani Tanışalım üstad Harika olur.Bim in karşı sokağındaki beyaz 6n benimki değil o başka, ibolar flmda geldiğinde güzel bi buluşma yapalım ya gelsinler bu hafta.Gün olarak söz vermiyeyim işler oldukça yoğun bu aralar bilen arkadaşlar var gece gündüz çalışıyorum ama bu kadar yakınken en kısa zamanda görüşürüz
kusura bakmayın ben gelemedım debrıyaj telım koptu ama s vırajı denlen yerden ben nefret edıyorum bır suru amele dolu forumda da arkadasın dedıgı gıbı ıllegal işler, hızlı ve ofkelı fılmını seyredıp yola cıkmıs bır suru cahil bızım gıbı klasık arac sahıbı suruculerının toplanmaları tıpkı özendiğimiz avrupadakı cluplerın toplantısı gıbı yesıl cımlerın ustunde genıs arazılerde sohbet fıkır alısverısı ve mangal partılerıyle gecmelı