çok komiksin senya çocuk gibi tribe giriyosun beni kimse golfle borayla geçemez diyosun pardonda sen kendini ken blockmu sandın hı bide sana kimse şöförlüğünüde sormadı ne anlatıcağmıda sana sorcak değilim kaf dağından in önce sen yaşının gerektirdiği olgunlukta davran kendini kanıtlamaya çalışan çocuklar gibi o bu geçemez psikolojisine kaptırma buarada konuşcak bişeyin olmadığı için konuştuğumda ne söyliyceğimde bilememen doğal bence bukadr yeter herkes işine baksın.
Çocuk gibi trbemi giriyorum ? sanırım sen avatarındaki yaşa sahipsin duygusal ergen
bitsin diyip hala bıdı bıdı yapmaktaki gayen nedir bitirdim susturdum falanmı oluyor ? Tekrar söylüyorum zoruna giden kısmı Civic ile Golf ü geçmekse , Ken block değil standart Ahmet Mehmet yada Eren olmak ve standart bi sürüş zaten yeterli benim kastettiğim oydu …sanki getririn Şahini şu Bmw nin aklını alayım dedim
vay efendim sen ken block musun
bide neye fitil oluyorum biliyomusun şu okuma yazma bilmeyenler girerya en çok şu diyologlara…neyse…Ben zaten yaşımın olgunluyla severek bindiğim arabamı eleştirebiliyorum peki sen bunu yapabiliyomusun ? bence gayet ortada.
Bittirdim falanda demiyorum yazdığın kadar yazacak kelimem var kardeş