Direksiyona takılmayın arkadaşlar yav bizim araçların direksiyonları çabuk soyuluyor Benim aracın kini 50 bin km de boyadım mesela
Ben sizin aracın kilometresinin 50.000 olduğuna inanmıyorum. Acaba can sıkıntısından oturup tırnak mı geçirildi direksiyona anca öyle olursa çabuk deforme olur oda beli olur zaten. direksiyon genel itibarı ile soyuluk olmaz sadece tirnak izi olan yerler de derin oyuklar vardır. sadece vw değil kalitesiz araçların bile hiçbirisinin direksiyonu 50.000'inci kilometrede soyulmaz.
Şunu dikkate alın; piyasadaki araçların 200.000 Km nin üstüne çıkmış olan araçların 4/3 ünün Km'si orjinal değildir.
Dikkat çekmesin diye, Km'yi de 100.000 ile 180.000 Km arasında biryere düşürüyorlar.
Benim direksiyonum da da yıpranma var. KM'si 318.000 de, LPG'yi 3 Ay önce taktırdım. Motoruda %90 iyi durumda ben kendi arabamın KM'sini 140.000 Km'ye düşürsem kimse anlamaz. Birçok kişi inanacak demekki. Ama ben bunu yapanlara şerefsiz gözüyle bakıyorum. Km düşürmenin maliyetide 60TL - 80TL Arasında. velasılkelam,,,
Aracın direksiyonu çok deforme olmuşsa bilin ki KM'si 200.000 Km'nin üstündedir.