evet işte o zaman sizin egoistliğiniz ön plana çıkar. toyota foruma yazsak bile golf çıkarmış. keşke öyle olsalar en azından onlar için "dürüst ve tarafsız derdim" kendi markalarının dışındaki bir markanın da güzelliklerini kabullendiği için.
Bakıyorum da kimsenin okuması yok, ama yazması çok iyi....
Konu asıl Anket için açılmıştır. Başlığın da hangi marka daha sağlamdır ya da hangisini tercih edersiniz değil. Piyasadaki alım-satım ile ilgili bir sorudur.
hey Maaşallah. seni gidi sivri dilli seni.
şimdi senden tek bir ricam var. yazmış olduğun mesajda, isminin ve avatar resminin hemen sağ yanında kalan mesaj başlığını bir okuyuver. ama bir dakika yazman var ama okuman yok sanırım ben yerine okuyorum.
Ynt: GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -
şimdi ynt: kısaltmasını silelim:
GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -
başlığın orijinal hali bu şekildeydi. 3 sayfa tartışıldıktan sonra başlık değişti.
demek ki neymiş? forum ortamında sivri dille "siz bir halt bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum" iddiasıyla ortaya atlamamak gerekiyormuş.
vuuuuu. sonradan fark ettim ki bu çıkışı yapan arkadaş aynı zamanda başlığı açan ve sonradan değiştiren arkadaş.
demek ki neymiş? başlık açarken konu ismi olarak doğru yönlendirmek gerekiyormuş.
yani yine senin hatan