Anket

SİZCE HANGİSİNİN ALIM-SATIM PİYASASI DAHA HIZLI

VW GOLF MK4
2 (100%)
HONDA CIVIC 1.6 IES
0 (0%)
TOYOTA COROLLA GLI
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 2

Gönderen Konu: SİZCE HANGİSİ : GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -  (Okunma sayısı 32787 defa)

Çevrimdışı golfıv

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -
« Yanıtla #42 : 10 Aralık 2012, 20:26:01 »
yoruma pek  gerek olmadığını düşünüyorum ama tabikide golf  :tamamdir

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 10 Aralık 2012, 22:49:27 »
Dostlar hepsini kullandım 16v 8v düz otmatik 1.8 kendimizi kandırmayalım...Civic ve corollada kullandım performans ve yakıt olarak kısada uzunda  japonları kullanayım benı Golf bora geçemez.Yılmazın arabasını koyduysanız video olarak o araba 16 valf değil 8 valf sr motordu Laguna 2.0 ve Vectra 2.0 la beraber yürüyodu mübarek bi araçtı diğer sürenlerin acemiliğinden kaynaklı bi durum o çoğu 18 19 yaşında bebelerdi 1..Vİteste elektrik kestirisen civic e cemil cümle ayırır tabi:) 
Japonların sadece mekanıgı saglam kaporta ve boya cidden çok kötü taş vurugunda komple arabanın boyası soyuluyor yol yol ufacık bi kazada bile müthiş zarar görüyor araçlar.Kalite konusuna hiç girmeyelim bi gün Hondayada binsem en son konuşacagım şey malzeme kalitesidir.

adam 2012 model fd6 ya kaput amortisörü koymamış şahin gibi yuvaya oturtuyosun çubuğu varmı böyle bişey ?
16v demedim zaten kapışan arabaya kendimdekinin 16v olduğunu söyledim kaldıki içindekininde yaşını bilemiycem herneyse çok iddalı olma vtecle 1.4 poloya yenilen birini gördüm yani filden büyük mamut var 1.6 motor hemen hemen eşdeğer performanslara sahip şu japonları abartmayın 2.60mı yapıyo o hacimle öleyse bizde alalım yani saçma ben saydğın japonlardaki yol tutşnu zatn hç beğenmedim birde golfteki 16v motor 2001 piyasaya çıktı 2000 snesi teknolojiyle vvti i-vtec vs karsılastryosunuz o bile gülünçki 2004-2005 teknolojisinin karşısına çıkıyın bu vw sr motoru demiyorum bile neyse saçma sapan uzatmaya bile gerek yok fanatiklik değil ama golf ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #44 : 11 Aralık 2012, 13:44:22 »
16v demedim zaten kapışan arabaya kendimdekinin 16v olduğunu söyledim kaldıki içindekininde yaşını bilemiycem herneyse çok iddalı olma vtecle 1.4 poloya yenilen birini gördüm yani filden büyük mamut var 1.6 motor hemen hemen eşdeğer performanslara sahip şu japonları abartmayın 2.60mı yapıyo o hacimle öleyse bizde alalım yani saçma ben saydğın japonlardaki yol tutşnu zatn hç beğenmedim birde golfteki 16v motor 2001 piyasaya çıktı 2000 snesi teknolojiyle vvti i-vtec vs karsılastryosunuz o bile gülünçki 2004-2005 teknolojisinin karşısına çıkıyın bu vw sr motoru demiyorum bile neyse saçma sapan uzatmaya bile gerek yok fanatiklik değil ama golf ;)

1.4 Polo 16v  Sportline ise Golf ü  geçer Civic yada corollayı geçme şansıda var ama 75lik ise yolda yürüyen nerdeyse tüm arabalara geçilir.

Bu arada eski kasalarıylada kıyaslayabılırsınz hb bir 1.4 is 96hp ve 1.6ies 120hp ye sanırım hiç binmemişsiniz büyük ihtimalle ülkemizde 96 yılında satışa çıktılar yani teknolojı yaşı açısından Sr motor kadar yaşlı 16v den baya bi yaşlı motorlar i-vtec değil sadece vtech :)

Vw ve Golf4  Civic in fd6 ve 7 hariç her kasasını her konuda ezer ama performans işi öyle değil işte.

Zaten devir değişti ama bunu 1600 ler değil  Tsi yaptı...Tsi geleli Honda forumları kan ağlıyor bazen takılıyorum okuyup okuyup gülüyorum konulardaki yorumları..eskiden çenesi kapanmayan hondacılar tsi dedinmi üç maymunu oynuyor :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #45 : 11 Aralık 2012, 17:31:51 »
1.4 Polo 16v  Sportline ise Golf ü  geçer Civic yada corollayı geçme şansıda var ama 75lik ise yolda yürüyen nerdeyse tüm arabalara geçilir.

Bu arada eski kasalarıylada kıyaslayabılırsınz hb bir 1.4 is 96hp ve 1.6ies 120hp ye sanırım hiç binmemişsiniz büyük ihtimalle ülkemizde 96 yılında satışa çıktılar yani teknolojı yaşı açısından Sr motor kadar yaşlı 16v den baya bi yaşlı motorlar i-vtec değil sadece vtech :)

Vw ve Golf4  Civic in fd6 ve 7 hariç her kasasını her konuda ezer ama performans işi öyle değil işte.

Zaten devir değişti ama bunu 1600 ler değil  Tsi yaptı...Tsi geleli Honda forumları kan ağlıyor bazen takılıyorum okuyup okuyup gülüyorum konulardaki yorumları..eskiden çenesi kapanmayan hondacılar tsi dedinmi üç maymunu oynuyor :)

gayet objektif ve yerinde bir yorum. ne kralcı, ne düşman. neyse o. eline sağlık.

golf 4'e kadar golf gayet performanslı araçlardı. ama 4 kasa biraz ekonomi biraz konfor biraz güvenlik düşünüldükçe çok ağırlaştı. hantal kaldı. sonrası malum. mk5, mk6. (mk7'yi bilmiyorum açıkçası)

http://www.youtube.com/watch?v=b0PgHjmpOx4
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 11 Aralık 2012, 22:08:59 »
polo highline tek kapı 16v 101hp söz ettiğim araç. 1.4 is 98 akrabamda var hb kasa tamam iyi gidiyo v.s bişey demedim performans diyosun eyvallahta 2.60mı yapıyo 210 bilemedin 220 hadi bilemedin 225 bu hızları mk4lerde çevirebiliyo kalkışları seri evet ama iksininde top speed hemen hemen aynı zaten ha bu arada 19 yaşındayım ben sana bebeler denk gelmiş sanırım ne caddede çıkıp gazlarım nede başka yerde  sanayide büyüdüm anlıycağın o bebelerin yaptıkları aptallığı yapmam fikirlere saygım vardır ama seninde olsun 2.0 turbo arabadan söz ediyomuş gibisin teknolojiden kastım yukarıda resmi paylasılan araçlar 2005 modelli araçlar ve bahsi geçen vvt-i teknolojisi uzatmaya gerek yok bence 1.6 standart binek aracıysa bunlar polemiğe gerek yok gidelim karşılaştırma bölümüne evomu R32mi falan diye tartışalım zevkli olur en azından asıl bebeliği şuan yapıyoruz bence yok beni hondaylaken toyotaylayken golf bora geçemez fln şahsına senin bişey diyen görmedim.  :)

hı bu arada 2012 jettada da şahindeki gibi o kaput çubuğundan var ;)
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2012, 22:09:56 Gönderen: serhat »
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 11 Aralık 2012, 22:35:01 »
Serhat aranızdaki tartışmaya müdahil olmak değil ama Mk4'ten sonra Golf, golf ruhundan koptu. şekil olarak golf ama ruh olarak binek araç oldu. golf seri, hızlı, yola yapışan sportif ruh demek. mk1'in GTI'ını evrim geçirmiş hali Mk6'ya geldiğimizde ya Golf R ya da polo GTI'da bulabiliyoruz. Golf artık hantal.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 11 Aralık 2012, 23:02:00 »
golf hantalmı tolga yapma lütfen görünüş olarak bence yeni civicten güzel motor olarakta çok daha geniş bi yelpazeye sahip 1.2 tsi 1.4tsi 1.6tdi her amaca uygun var bence ama evet o asi sportifliği diyosan 4 kasada bitti nedense 5 kasa bi nebzeydi...  benim için civic 2011de bitmiştir en evdiğim iki civic kasası meşhur vti ve 2011 kasa civicler bence gerisi kült olamadı fakat golf her çıkışında farklı marka araç kullanıcılarınıda kendine çekebildi tartışma yapmıyorum tartışsam bu şekilde seviyeli hitap etmezdim herneyse burda amaç bilgi alışverişi kimseye neyle neyi geçersin denmemiş zaten adam piyasa v.s olarak sormuş konuyu bizler buraya taşıdık. :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı kimyahmet

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
« Yanıtla #49 : 11 Aralık 2012, 23:19:48 »
üstat adam gibi arabayla karşılaştırma yapılsın daha iyi diyelimde bu konuyu toyota forumda bile açsan Golf çıkar cevabı :)

özetle.. :tamamdir
golf. das auto

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 11 Aralık 2012, 23:36:43 »
veee napıyoruzzzz.  ayırıyoruz arkadaşlar vw golf 4 kullanıcıları ve diğerleri. dünyamız başka bizim, sabah besmelenizi çekin ve dreksiyondaki armaya bir opücük kondurun iyiki varsın diyerek fısıldayarak ve asla vermeyin ellere görür dayanamazsınız.
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 12 Aralık 2012, 00:34:42 »
yanlış anlamayın ama soru değil :D
üstat adam gibi arabayla karşılaştırma yapılsın daha iyi diyelimde bu konuyu toyota forumda bile açsan Golf çıkar cevabı :)
güzel espriymiş.şaka değil mi bu anket.  ;) ;) ;)
özetle.. :tamamdir

evet işte o zaman sizin egoistliğiniz ön plana çıkar. toyota foruma yazsak bile golf çıkarmış. keşke öyle olsalar en azından onlar için "dürüst ve tarafsız derdim" kendi markalarının dışındaki bir markanın da güzelliklerini kabullendiği için.

Bakıyorum da kimsenin okuması yok, ama yazması çok iyi....

Konu asıl Anket için açılmıştır. Başlığın da hangi marka daha sağlamdır ya da hangisini tercih edersiniz değil. Piyasadaki alım-satım ile ilgili bir sorudur.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2012, 00:42:25 Gönderen: akdenizli »
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 12 Aralık 2012, 01:03:17 »
evet işte o zaman sizin egoistliğiniz ön plana çıkar. toyota foruma yazsak bile golf çıkarmış. keşke öyle olsalar en azından onlar için "dürüst ve tarafsız derdim" kendi markalarının dışındaki bir markanın da güzelliklerini kabullendiği için.

Konu asıl Anket için açılmıştır. Başlığın da hangi marka daha sağlamdır ya da hangisini tercih edersiniz değil. Piyasadaki alım-satım ile ilgili bir sorudur.

hey Maaşallah. seni gidi sivri dilli seni.  :D :D

şimdi senden tek bir ricam var. yazmış olduğun mesajda, isminin ve avatar resminin hemen sağ yanında kalan mesaj başlığını bir okuyuver. ama bir dakika yazman var ama okuman yok sanırım ben yerine okuyorum.

şimdi ynt: kısaltmasını silelim:

GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -

başlığın orijinal hali bu şekildeydi. 3 sayfa tartışıldıktan sonra başlık değişti.

demek ki neymiş? forum ortamında sivri dille "siz bir halt bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum" iddiasıyla ortaya atlamamak gerekiyormuş.  ;)

vuuuuu. sonradan fark ettim ki bu çıkışı yapan arkadaş aynı zamanda başlığı açan ve sonradan değiştiren arkadaş.

demek ki neymiş? başlık açarken konu ismi olarak doğru yönlendirmek gerekiyormuş.  ;) yani yine senin hatan
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2012, 01:05:40 Gönderen: TEYOLOGY »

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 12 Aralık 2012, 12:32:54 »

''okumanız yok ama yazmanız çok iyi'' diyerek sazı eline almışsın eyvallah fakat performansı ve tüketimiyle ilgili eleştrilerin olduğu mesajları okuma gayreti göstermemişsin  ? Konu başlığı yetersiz Tolgaya katılıyorum bu yüzden herkes genel bi değerlendirme içine girdi ki bu çok normal.Dürüst ve tarafsız olmak çok güzel kendini ve kendi malını eleştirebilmek erdemdir katılıyorum fakat kendi açtığın sonrada  okumadıgın konuda bize okumanız yok yazmanız var demen trajedi olmuş :)

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2012, 12:33:30 Gönderen: rene »

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 12 Aralık 2012, 13:06:11 »

valla 75 lık polo var bende sehır ıcınde oyle yolda gıden tum arabalara gecılme gıbı bı durum falanda yok bu forumda bu 1.6 6nın boyle hıc edılmesını anlayabılmıs degılım tamam bı vtı bı vtech bı gtı degıl ama oyle hıc edılecek bı arabada degıl kendı fıyat aralıgında ve klasmanındakı araclarla stock halde ezılmez asla sportlıne fıyat olarak daha yukarıda bı arac zaten valve sıstemlerı farklı bence kıyaslama yapacaksak esdeger sartlarda olmalı sızın bakıs acınıza gore her yuklenmemıs 1.6ies her vti ve vtech karsısında yuruyemez bıle ...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 12 Aralık 2012, 13:38:23 »
valla 75 lık polo var bende sehır ıcınde oyle yolda gıden tum arabalara gecılme gıbı bı durum falanda yok bu forumda bu 1.6 6nın boyle hıc edılmesını anlayabılmıs degılım tamam bı vtı bı vtech bı gtı degıl ama oyle hıc edılecek bı arabada degıl kendı fıyat aralıgında ve klasmanındakı araclarla stock halde ezılmez asla sportlıne fıyat olarak daha yukarıda bı arac zaten valve sıstemlerı farklı bence kıyaslama yapacaksak esdeger sartlarda olmalı sızın bakıs acınıza gore her yuklenmemıs 1.6ies her vti ve vtech karsısında yuruyemez bıle ...

hocam aracınızı küçümsemek gibi bir niyetim yok zaten haddimizede değil performans olarak değerlendirdik mevcut araçlarla o kadar yoksa motor hacmi ,klasman, fiyat hepsi farklı tabiki.