merhabalar,
kızım olduktan sonra hem daha güvenli hem de bagaj gereksiniminden dolayı aracımı değiştirmeyi düşünüyordum (bazen gaza geliyorum octavia için ama çevremdekiler vazgeçiriyorlar)
galericiler enteresan komik fiyatlar veriyorlar, çevrenizde alan satan varsa fikir verebilirsiniz diye konu açmak istedim
aracım 2000 model comfortline paket 136 bin km.de brc lpg takılı simit tank (126bin km.de kendim taktırdım 2011 nisan ayında)
renk antrasit mavi (ruhsatta bu yazıyor ama koyu füme gibi bir renk) içi bej döşeme
lastikler 2009 42.hafta üretim Goodyear 195/65 R15 91H EfficientGrip
triger 2009da serviste değişmiş baskı balatayı ben 2011 nisanda değiştirdim
aracımın swicth lerini değiştirdim, kumandadan yazılım ile cam açma kapama özelliğini açtırdım, kapı iç döşemelerini yeniden kaplattım, pasta cila yaptırdım, kararan dikiz ayna aktığı için yerine yan aynalar gibi hafif mavi tonca cam kestirdim (kesinlikle tavsiye ederim), 2 numara cam filmi çektirdim.
ben aldığımda boyalıymış bilmeden aldım (ön çamurluklar ve kaput boyalıymış ama motor ustamın dediğine göre kaza yok motorda sorun yok kullanacaksan güzel devam et demişti), araç bendeyken bildiğiniz üzere (
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/kaza-yaptim-t31026.0.html ) kaza yaptım şoför kapım değişti arka kapı boyandı, yani toplamda 1 değişen 4 boya oluyor sanırım
çok uzattım kusura bakmayın 2 galericinin verdiği fiyat sinirimi zıplattı. bu haldeki araç kullanıcıya satılsa ne kadar gider? kaçın altına vermemem gerekir?