Gönderen Konu: aracım ne kadar eder?  (Okunma sayısı 5146 defa)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
aracım ne kadar eder?
« : 02 Aralık 2012, 02:15:23 »
merhabalar,
kızım olduktan sonra hem daha güvenli hem de bagaj gereksiniminden dolayı aracımı değiştirmeyi düşünüyordum (bazen gaza geliyorum octavia için ama çevremdekiler vazgeçiriyorlar)
galericiler enteresan komik fiyatlar veriyorlar, çevrenizde alan satan varsa fikir verebilirsiniz diye konu açmak istedim

aracım 2000 model comfortline paket 136 bin km.de brc lpg takılı simit tank (126bin km.de kendim taktırdım 2011 nisan ayında)
renk antrasit mavi (ruhsatta bu yazıyor ama koyu füme gibi bir renk) içi bej döşeme
lastikler 2009 42.hafta üretim Goodyear 195/65 R15 91H EfficientGrip
triger 2009da serviste değişmiş baskı balatayı ben 2011 nisanda değiştirdim
aracımın swicth lerini değiştirdim, kumandadan yazılım ile cam açma kapama özelliğini açtırdım, kapı iç döşemelerini yeniden kaplattım, pasta cila yaptırdım, kararan dikiz ayna aktığı için yerine yan aynalar gibi hafif mavi tonca cam kestirdim (kesinlikle tavsiye ederim), 2 numara cam filmi çektirdim.
ben aldığımda boyalıymış bilmeden aldım (ön çamurluklar ve kaput boyalıymış ama motor ustamın dediğine göre kaza yok motorda sorun yok kullanacaksan güzel devam et demişti), araç bendeyken bildiğiniz üzere ( http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/kaza-yaptim-t31026.0.html ) kaza yaptım şoför kapım değişti arka kapı boyandı, yani toplamda 1 değişen 4 boya oluyor sanırım

çok uzattım kusura bakmayın 2 galericinin verdiği fiyat sinirimi zıplattı. bu haldeki araç kullanıcıya satılsa ne kadar gider? kaçın altına vermemem gerekir?
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2012, 03:44:22 Gönderen: escala »

Çevrimdışı ZEGG

• Profili Görüntüle
Ynt: aracım ne kadar eder?
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2012, 03:12:20 »
değişen parça da boyanır. 5 parçan boyalı yani. fiyata gelince sahibinden.com da araştır, emsallerine göre fiyatı kendin belirle.  ;)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2012, 03:48:34 »
değişen parça da boyanır. 5 parçan boyalı yani. fiyata gelince sahibinden.com da araştır, emsallerine göre fiyatı kendin belirle.  ;)
değişen parça tabiki boyanır ben değişen hariç 4 boya demek istedim sanırım ben belirtemedim
satış sitelerinde araştırmak mantıklı gelmiyor herkes birbirine bakarak fiyat verdiğinden.
alınıp satılan golf 4 lerin durumlarına göre fiyatlarını belirten arkadaşlarımız olursa daha belirleyici olur

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2012, 01:26:10 »
araç Malatyada mı? aklınızdan geçen rakam nedir? galericiler ne verdiler? (kendim için araç araştırıyorum. kaza ile ilgili başlıkta da yazmıştım.)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2012, 02:42:59 »
aracın rengi yazmıyor ama füme yada siyah sanırım 18.500 min 21.000 maax eder. ancak biniciye 19500 20000 arası herzaman eder.
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2012, 06:19:51 »
araç Malatyada mı? aklınızdan geçen rakam nedir? galericiler ne verdiler? (kendim için araç araştırıyorum. kaza ile ilgili başlıkta da yazmıştım.)
evet malatyadayım.
aklımdan geçen bir rakam yok. bu sıralarda alan satanlardan fikir alırım düşüncesiyle konu açtım piyasayı öğrenmek için.

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 03 Aralık 2012, 06:21:23 »
aracın rengi yazmıyor ama füme yada siyah sanırım 18.500 min 21.000 maax eder. ancak biniciye 19500 20000 arası herzaman eder.
renk ruhsatta antrasit mavi ama bildiğimiz füme (bir sonraki aracım kesinlikle ya şeker beyazı olacak ya da tungsten gri)

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 03 Aralık 2012, 08:21:52 »
renk ruhsatta antrasit mavi ama bildiğimiz füme (bir sonraki aracım kesinlikle ya şeker beyazı olacak ya da tungsten gri)
beyaz olsun 5 fazla olsun hayırlı satışlar.
abs siz olur bbs siz asla..