Gönderen Konu: farların loşlaşması  (Okunma sayısı 3388 defa)

Çevrimdışı bugrabey

• Profili Görüntüle
farların loşlaşması
« : 02 Aralık 2012, 02:17:20 »
s.a arkadaşlar,herkese iyi forumlar öncelikle.önceki konularda aradım fakat bulamadım ben de yeni konu acayım dedim.
aracı genelde gunduzlerı kullandıgımdan olsa gerek daha once fark etmemişim. soldaki takımdan camı acıp kapatırken aracın farında sönme oluyor..yani tam kapanmıyor ama siliklesiyor ışık.dururken de yolda giderken de oluyor bu..bir de kalkıs sırasında yani tam harekete gececeği sırada,sanırım debriyajdan kurtuldugu sıralarda oluyor bu farların silikleşmesi.bunun nedeni ne olur acaba,beni aydınlatabilir msnz?şimdiden teşekkür ederim..

edit:sadece farlarda değil,kapı kolları,kalorifer,gösterge gibi iç aksamdaki ışıklarda da oluyor silikleşme.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2012, 05:07:24 Gönderen: bugrabey »

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: farların loşlaşması
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2012, 04:22:09 »
s.a arkadaşlar,herkese iyi forumlar öncelikle.önceki konularda aradım fakat bulamadım ben de yeni konu acayım dedim.
aracı genelde gunduzlerı kullandıgımdan olsa gerek daha once fark etmemişim. soldaki takımdan camı acıp kapatırken aracın farında sönme oluyor..yani tam kapanmıyor ama siliklesiyor ışık.dururken de yolda giderken de oluyor bu..bir de kalkıs sırasında yani tam harekete gececeği sırada,sanırım debriyajdan kurtuldugu sıralarda oluyor bu farların silikleşmesi.bunun nedeni ne olur acaba,beni aydınlatabilir msnz?şimdiden teşekkür ederim..
camı açıp  kapatırken hafif sönmesi normal. ama kalkarken sönmesi normal değil
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2012, 04:22:19 Gönderen: DenQ »

Çevrimdışı bugrabey

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2012, 05:08:52 »
camı açıp  kapatırken hafif sönmesi normal. ama kalkarken sönmesi normal değil
sağol kardeş cvp için.ben de onu merak ettim neden oluyor acaba,daha önceki araclarımda hiç rastlamadım buna benzer bir şeye..

Çevrimdışı ykaran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2012, 05:14:10 »
genelde bu tip sıkıntılar konjektörden olur. sinyal verdiğinde bile far sinyal yandığında sönükleşir söndüğünde parlaklaşır. konjektöre baktırmanızda fayda var.
BeN GiDeRiM aDıM KaLıR DoSTLaR BeNi HaTıRLaSıN...
http://img2.imageshack.us/img2/4124/dsc028421custom2.jpg

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2012, 05:15:14 »
hatta yeni arabalarda direksiyon elektrikli olduğundan direksiyonu çevirincede hafif ışıklar söner :)
yani benim bindiğim ibiza ve poloda öyleydi :)
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2012, 05:15:37 Gönderen: DenQ »

Çevrimdışı bugrabey

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2012, 05:33:48 »
genelde bu tip sıkıntılar konjektörden olur. sinyal verdiğinde bile far sinyal yandığında sönükleşir söndüğünde parlaklaşır. konjektöre baktırmanızda fayda var.
sağol kardeş bi baktırayım.bu konjektör akünün şarj olmasıyla ilgili bişi değilmiydi yani benm aküyle ilgili bi sıkıntım mı var?

Çevrimdışı bugrabey

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2012, 05:37:49 »
hatta yeni arabalarda direksiyon elektrikli olduğundan direksiyonu çevirincede hafif ışıklar söner :)
yani benim bindiğim ibiza ve poloda öyleydi :)
kardeş ben 2007 punto 2009 polo bir de pederin 2011 fiorino sunu kullandım uzun bi dönem,onların hiç birinde olmamıştı da ondan şaştım kaldım.bir de şu direksiyon mevzusu var.sonuna kadar kıvırınca benm golf de de oluyor iyi birşey mi? :)

Çevrimdışı HALİT55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 03 Aralık 2012, 07:23:49 »
benımde camları acarken basıma gelıyor aynı olay arkadaslar net bı cozum yokgalıba suan ıcın ?:)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #8 : 03 Aralık 2012, 10:03:06 »
camlarda benimde oluyor herhalde motolar ilk başta fazla akım çekiyor