Arkadaşlar insanlar ne güzel arabaları ile ilgili fun clublar kurulup hem dertlerini hem neşelerini paylaşıyorlar arada bir toplanıp araçlarını birbirlerine gösteriyorlar neden bizim böyle bir organizasyonumuz yok yapamazmıyız burda sadece sorunlarımızı paylaşıyoruz arada bir araya gelip güzel eğlenceler yapsak güzel olmaz mı?
Ben yeniyim hatta çok yeniyim, ben polo ile ilgili başka bir forumda ayrı biryer bulamadım, ha bulduklarımda ayda bir kere gelenler insanlar vardı Vw forumları var ama onların içinde ayrı bir polo topici yok, olanlarda pek atkif değil ve samimi değil, bence burası süper/seviyeli/temiz/.../.. diye uzatabiliriz özetle insanların beklentilelerine cevap veriyor.2000 senesinden beri News'deyim Anet'den önce de newsdeyim(dik) anet'den sonra da yine newsdeyiz, hayatımda bir web tabanlı bir foruma girip üye olmadım olmamda, hani şu terazi mantığı rep mantığı beni ve news alemini çıldırtıyor, birşey yazıyor e terazime tıklayın, çıldırıyorum kime neden yardım ediyorsun o zaman vs vs , bu nedenler ile nete girdiğimden beri news deyim ve sanmıyordum ki gidip bir foruma üye olup aktif kalacam, ama burası oldu ilk defa bir foruma üye oldum ve aktifim ve inş. aktif kalacam.
Konu uzadıkça uzadı sonuç olarak burası iyi çok iyi hatta, sorun yok temiz ortamdayız. ha dersen ki alalım poloları gidelim caddeye gezelim etkinlik yapalım ona herzaman varım tanışalım vs bu da benim istediğim birşey ama zaten yapılmış/yapılacak birşey bu, ilk etkinliğede gelecem çağrılırsam
veya kendimi zorla davet ettiririm ilk araç ilk etkinlik hoş olur.
Çok uzattım zannımca.