Gönderen Konu: Golf 1 Krom Tampon Orjinal  (Okunma sayısı 8806 defa)

Çevrimdışı yılmazdmrz

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf 1 Krom Tampon Orjinal
« Yanıtla #14 : 13 Aralık 2012, 19:36:25 »
Hayırlı satışlar gerçekten kaçırlmıcak parçalar  :-[

Çevrimdışı GolfGti16VMk1

• Volkswagen Motorsport
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 13 Aralık 2012, 19:38:05 »
Arkadaşlar bakın ben herkesin düşüncesine saygı çerçevesinde saygı duyarım ne alırsam onu veririm istediğinizi yazın .

Aynı malı bende 200 300 tl gibi aldım arabamda kullanıyorum herşeyi tam değildi evet tampon ayakları vs . sonradan aldım .

Bu parçalar artık piyasada kalmadığı için ve orjinal olduğu için pahalı hiç saçma sapan şeylerle birbirinizi kandırmayın herkese Rabbim bi akıl vermiş alanında almayanında isteyeninde istemeyeninde canı sağolsun benim aman satayım aman alsınlar diyip elpençe kimsenin dizinin dibinde duracak gibi bir çabam yok.

Yazdıklarınızı yine söylüyorum saygı çerçevesinde okurum saygı duyarım, Neticede bu ilanı ben verdim yazdıklarınız benim herkesin şahsına söylenen seyler  ona göre yazın kalp kırmaya kimsenin hakkı yok bu gibi şeyler için.

Bu arada 2  Takım kaldı elimde :)

Herkese Hayırlı Günler Dilerim ,
Volkswagen Motorsport

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 13 Aralık 2012, 20:19:56 »
aslında konu benide bağladı çünkü benim mesajımdan sonra polemik başlamış şöyle söyliyeyim gerçekten anlayana malzeme 1.sınıf burada tam takımdan bahsediliyor anlayan zaten ne anlatmak istediğimi anlamıştır
emre yi tanıyorum üslübu böyle sıkıntı yok  :sevgi: tamponuda iyi biliyorum aldığındanda haberim var
satarfaction sen yutdışından parça getiriyosun ingiltereden felan bu fiyat fazla demişsin elini vicdanına koyup söle daha düşük fiyata  getirebilirmisin yada harcadığın emeğin karşılığını almadan satarmısın malzemeyi ?
ha bu arada selçuk arkadaşım muhabbetim var ama malzemenin ortağı değilim sadece şu sözü hatırlatmak isterim
''YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME''
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2012, 20:20:58 Gönderen: suskun81 »
H.G WORKS

Çevrimdışı GolfGti16VMk1

• Volkswagen Motorsport
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 13 Aralık 2012, 20:30:46 »
Eyvallah Hamit,

Ben burda kimsenin kimseyi kırmasını istemem çok önemli değil ilanı silerimde ilanda vermem bunun için . Bugüne kadar beni tanımayanlar bilmez herkese yardım etmişimdir aralarında yanlış yapanda oldu olmayanda halen daha yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince özellikle golf1 konusunda çok iyi veya kötü tecrübelerimde olduğu için bazı arkadaşlara gereksiz yere alacakları parçayıda söyledim hatta aldırmadım kendimden boşuna :) .

Şuanda belki almanyada veya vw de bulamayacakları parça bende var orjinal golf1 sıfır torpido vs açıkçası ben araba toplarken birinden bulsaydım alırdım düşünmeden . Benim kimseye aman aman birşey satmak gibi bir çabam yok farkında olan arkadaşlarda vardır artık parça satış olaylarından elimi ayağımı çektim sadece bu furyayı birileri sebeplensin istedim para kazanmayacağım demiyorum ama değerli ürünleri TR de satılsın birine yarasın istiyorum .

Uzatmaya gerek yok isteyen birşey yazsın alınmaz desin pahalı desin ama kimsenin şahsını rahatsız edici konuşmasın konuşanda olmamış ama genelde bu mevzular oraya taşınabiliyor aralardan çıkan çoluk çocukların sayesinde.

Araba toplarkende şunu öğrendim özellikle eski araba için paylaşayım her zaman bir parçayı 1 kerelik almaya çalışın . Keşke dediğiniz an tüm keyfi kaçmış demektir.

Sevgiler.
Volkswagen Motorsport

Çevrimdışı satarfaction

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 13 Aralık 2012, 20:44:46 »
aslında konu benide bağladı çünkü benim mesajımdan sonra polemik başlamış şöyle söyliyeyim gerçekten anlayana malzeme 1.sınıf burada tam takımdan bahsediliyor anlayan zaten ne anlatmak istediğimi anlamıştır
emre yi tanıyorum üslübu böyle sıkıntı yok  :sevgi: tamponuda iyi biliyorum aldığındanda haberim var
satarfaction sen yutdışından parça getiriyosun ingiltereden felan bu fiyat fazla demişsin elini vicdanına koyup söle daha düşük fiyata  getirebilirmisin yada harcadığın emeğin karşılığını almadan satarmısın malzemeyi ?
ha bu arada selçuk arkadaşım muhabbetim var ama malzemenin ortağı değilim sadece şu sözü hatırlatmak isterim
''YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME''

kristal farı golf 1 için 125 liraya sattım alan olursa gene satarım karım ne sıfır.demekki emeğinin karşılığını almadanda satılıyor.varsa daha düşüğü çıksın bende alıyım.ben bu tamponlar bu fiyat değil veya buna yakın bir fiyat değil demiyorum sadece değmez diyorum buda benim düşüncem
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2012, 20:46:22 Gönderen: satarfaction »

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 13 Aralık 2012, 20:48:49 »
kristal farı golf 1 için 125 liraya sattım alan olursa gene satarım karım ne sıfır.demekki emeğinin karşılığını almadanda satılıyor.varsa daha düşüğü çıksın bende alıyım.ben bu tamponlar bu fiyat değil veya buna yakın bir fiyat değil demiyorum sadece değmez diyorum buda benim düşüncem
yani mutabığız demekki bu iş göreceli sana göre değmez bana göre 1. sınıf malzeme
jetta mk1 e şahin stobu takanda var orjinaline 300 tl verende  ;)
H.G WORKS

Çevrimdışı cyber34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 15 Aralık 2012, 00:56:33 »
Selçuk sen boşver bunları aracın son durumu nedir?
Bize ondan haber ver .
Selamlar

Çevrimdışı GolfGti16VMk1

• Volkswagen Motorsport
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 17 Aralık 2012, 11:26:41 »
Tamponlar satılmıştır sadece 1 takım kaldı onuda 1 Arkadaş ayırtırdı 2 gün içersinde belli olacak yoksa ya bana kalacak son takım yada satılacak . Bilgi vereceğim.
Volkswagen Motorsport

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #22 : 17 Aralık 2012, 20:18:34 »
Eyvallah Hamit,

Ben burda kimsenin kimseyi kırmasını istemem çok önemli değil ilanı silerimde ilanda vermem bunun için . Bugüne kadar beni tanımayanlar bilmez herkese yardım etmişimdir aralarında yanlış yapanda oldu olmayanda halen daha yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince özellikle golf1 konusunda çok iyi veya kötü tecrübelerimde olduğu için bazı arkadaşlara gereksiz yere alacakları parçayıda söyledim hatta aldırmadım kendimden boşuna :) .

Şuanda belki almanyada veya vw de bulamayacakları parça bende var orjinal golf1 sıfır torpido vs açıkçası ben araba toplarken birinden bulsaydım alırdım düşünmeden . Benim kimseye aman aman birşey satmak gibi bir çabam yok farkında olan arkadaşlarda vardır artık parça satış olaylarından elimi ayağımı çektim sadece bu furyayı birileri sebeplensin istedim para kazanmayacağım demiyorum ama değerli ürünleri TR de satılsın birine yarasın istiyorum .

Uzatmaya gerek yok isteyen birşey yazsın alınmaz desin pahalı desin ama kimsenin şahsını rahatsız edici konuşmasın konuşanda olmamış ama genelde bu mevzular oraya taşınabiliyor aralardan çıkan çoluk çocukların sayesinde.

Araba toplarkende şunu öğrendim özellikle eski araba için paylaşayım her zaman bir parçayı 1 kerelik almaya çalışın . Keşke dediğiniz an tüm keyfi kaçmış demektir.

Sevgiler.

ben pahalı ucuz polemiğine girmeden tamamen objektif bir şekilde bu mesajın üslubuyla ilgili olarak yazmak istiyorum. son dere3ce olgun ve yapıcı bir mesaj. bu açıdan tebrik ederim. son derece olgun bir üslup. keşke herkes bu şekilde yapıcı üslupla yazabilse. keşke ben de bu üslupla karşılık verebilsem. forum ortamında bir anlık sinirle kendini kaybetmemek çok önemli.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı MK2 GTİ

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 18 Aralık 2012, 17:13:31 »
kaçmaz bee al eve koy vitrinde dursun :)
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 19 Aralık 2012, 19:13:30 »
kaçmaz bee al eve koy vitrinde dursun :)

aynen öyle  iyi parça güzel paraa komple takım halınde o parayı hakediyor