Gönderen Konu: evet arkadaşlar artık coilover lı bir polom var  (Okunma sayısı 4390 defa)

Çevrimdışı red polo

• Profili Görüntüle
evet arkadaşlar artık coilover lı bir polom var
« : 12 Aralık 2012, 23:54:14 »
bugün namiştainde coilover taktırdım arabanın yolda gidişi degişti yarıya kadar bastım lastiklerle sıfır hafta sonu tanpon yerde gezicem foto cekip koyarım görüntü cok fena  :D

Çevrimdışı ZEGG

• Profili Görüntüle
Ynt: evet arkadaşlar artık coilover lı bir polom var
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2012, 00:07:39 »
hayırlı olsun, coilover olayı şu eski citroen c5 lerdeki gibi içerden düğmeyle mi kaldırılıp indiriliyor?  maliyeti ve ömrü nedir? her araç için ayrı mı üretilir? biraz bilgilendirirsen sevinirim  :o

Çevrimdışı red polo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2012, 00:15:17 »
onun gibi düşün ama manual lastikleri söküp kendin ayarlıyorsun tabi her araç modeli için ayrı olur sadece önler 650 tl ama bastıktan sonra karşısına gec izle eger basık araba seviyosan kesin tavsiye ederim

Çevrimdışı ZEGG

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2012, 00:33:30 »
düğme ile olsaydı tamamdı ama manuel olmaz. hayır bozuk yolu görünce arabayı tutup havaya mı kaldıracam? türkiye için çok zor  :( hobi amaçlı kullandığım 2. bi aracım olsa ona yapılırdı belki...

peki şu c5 lerdeki sistemi başka araçlara uygulayamaz mıyız ki? acayip imreniyorum onlara, adam kaldırıma parkediyo aracı kaldırıp, otobana çıktın mı da yapıştır yerin dibine ohhh mis  8)

Çevrimdışı red polo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2012, 00:37:00 »
tabi yapıyolar ama 6 7 binlira gözden cıkarırsan konusu bile var yanlış hatırlamıyorsam genel de

Çevrimdışı ZEGG

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2012, 00:39:48 »
6-7 binnnnnnnnn......  :o ok.kib.by.  ;D  ;D

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
« Yanıtla #6 : 13 Aralık 2012, 00:43:48 »
ben de aracımı daha da yükseltmek isterdim.köy yollarında da kullandığımdan :-X

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 13 Aralık 2012, 16:26:23 »
6-7 binnnnnnnnn......  :o ok.kib.by.  ;D  ;D

3bin TL civarlarına yapılıyor o sistem. Air süspansiypn diye aratırsanız yapan yer ve  forumlardan sistem ile ilgili birçok şey bulabilirsiniz.

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 13 Aralık 2012, 23:01:43 »
şimdi sen o poloyu dıbe kadar oturtma fikrini unut baştan soylıyım ıcını karartmak gıbı olmasın :) max ın maxı 7 cm basabılırsın. devamında şaseye oturur araban kalırsın yolda ılerleyebılırsen ılerle :) . aır rıde bızde var 3 -3.500 cıvarında arac astra j . hıc sıkıntı yok çok şükür.
dıbıne kadar oturtucam dıyosan şasenı kesıceksın. şaseler aksa oturuyor cunku . yeterlı sanırım bu kadar bilgi :)
ok men 8) let s go   :halazn: