Ohoovvvvv.... Sert.
Arka küllük sağ ve sol kapaklarını sökün küllüğün tırnaklarını göreceksiniz küllüğü sökün. Bardaklığı sökün. Vidaları göreceksiniz vidaları sökün. Sonra ön kısımda tıpa var tıpaları sökün ve altındaki vidaları sökün sağda ve solda dizin hizasında olan yerde. Sonra orta konsolu ayırın. Depo kapağını açan düğmeyi soketten kurtarın. Orta konsol sökülmeye hazır. Orta konsol sökülmeden vites çevresi sökülmez.
Direksiyon alt kapaklarını sökmeniz gerek. Bunun için solda sigorta panelini kapatan kapağı açın ve sol bölmeyi çekerek kurtarın. Kapakların pedal kısmında vidaları sökün ve önce sol kapağı çıkarın. Sol kapak sökülünce sağ kapağın bağlı olduğu bir vida daha olacak onuda sökün. Ön küllüğü çıkarın orada vida göreceksiniz vidayı sökün. Vidanın söküldüğü yerde tırnak var. Ben buraya kadar söktüm gerisini bilmiyorum
Onu da arayarak bulursunuz. Teyp çevresindeki çıtaları kesinlikle tornavida kanırtarak sökmeyin aklıma gelmişken ben öyle bir hataya düştüm sağ tarafın alt kısmı dışarda duruyor o yüzden. İçten tırnak kırıldı. Onu sökmek için vitesin bulunduğu plastiğin sökülmesi ve teyp çevresinin aşağı doğru kaydırılarak çıkarılması gerekiyor...