Gönderen Konu: golf 4 arka stoptan su alma problemi  (Okunma sayısı 3195 defa)

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
golf 4 arka stoptan su alma problemi
« : 16 Aralık 2012, 18:16:13 »
arkadaşlar yağmur yağdığı zaman aracımın sol arka koltuk altında oldukça fazla ıslaklık oluyordu bu şekilde farkettim ve oldukça kötü kokuyordu,bagaj tarafından gelip koltuk altına ve ordan arka ayak yerlerine kadar su geliyordu,bende bu pazar arka döşemeleri söküp suyun nerden girdiğini bulmaya çalıştım bagaj kapağı arasına su tuttum ve suyun arka stoplardan girdiğini gördüm bagaj fitilinde bir sorun olmadığı ortaya çıktı,arka stopları söküp arkasına  silikon sürmek istedim ancak stopları sökmek için m5 pipo anahtar lazımdı bende olmadığı için şimdilik resimde göründüğü gibi stopların üstünden ve arka kısmından köşelerine ok ile gösterdiğim yerlere silikon sürdüm yağışlarda bakalım sorun devam edecekmi sizler içinde başınıza böyle birşey gelirse arka stopları kontrol edersiniz  bilginiz olur normalde önden su alma sorunu oluyormuş su giderleri tıkandığı için benim çok ilginç arka bagajdan stoplardan su alma otaya çıktı   :)

« Son Düzenleme: 16 Aralık 2012, 18:17:14 Gönderen: bermuda24 »

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 arka stoptan su alma problemi
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2012, 18:33:40 »
orada kanalar var tıkanmış olabilir bide aracın comfort pasific stopları takılı onlar takılırken kanalları tıkıycak bişey yapmış olabilirler sıkıntı değil halledlilir :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2012, 18:42:24 »
bu kanallar tam olarak nasıl bişey benim stoplarımda orjinal stopları değil spor bi stop takmıştım ben su alma problemim olmamıştı araç bendeyken hiç kanallar nerededir tam olarak yakından fotoğrafı varmı

Çevrimdışı serhan61

• Yolu bilmekle yolda yürümek farklı şeylerdir...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2012, 19:08:09 »
stopların keçeleri var bu keçeler eskiyince su sızdırabiliyor.öncelikle bagajın sağ ve sol pandizot içlerindeki giderlerini kontrol edin tıkandıysa açtırın sonra stopları yerine takarken şeffaf silikonla silikonlayıp öyle takın yerine problem ortadan kalkacaktır.benmde başıma geldi saç kurutma makinesiyle az kurutmadım sorunu bulana kadar :D