slm arkadaslar hayırlı aksamlar basımdan gecen bi olayı anlatmak istiyorum 6n polom var bundan 1 ay öncesine kadr hiç birsey yok canavar gibiydi şimdi ise tekliyo bogaz kelebegini sokmeden temızledim ama yok gene gecmedi ustaya göturdum bana beyin ve distirbütör arızalı dedi ve 700 tl masraf cıkarttı beyni degiştirmenın sebebi sordum kontagı actıgın da ince bi ses var 1 vya 2 sanıye sonra kesiliyo normalde ama bende kesilmiyo ondan dolayı beyin arızalı dedi distirbütörde araba tekliyo devir saati cıldırıyo bazen distirbütörden kaynaklı dedi sizce ne yapmam gerekir ? şimdiden tşk
o ince ses elektronik sistemde sorun olduğunda geliyor. benim boğaz kelebeği ara sıra kendinden geçiyor.kontak açıldığında beyin aracı test eder sorun bulursa mesela boğaz kelebeğini tanıyamazsa diyelim inceden dınlamaya başlar.bende de kelebek temas etmezse dınlıyor.tanıyınca dınlamıyor.örneğin çalıştırın devir dalgalanmasından stop ederse de bazen ediyor sıcakta o ses geliyor arıza uyarısı yani.
Üstat benim ön kaputtan sürekli o ince ses geliyor. Benzin pompası değil ama. Ondan eminim. Ama aracımda boğaz kelebeği ile ilgili bir problem yaşamıyorum. Başka bir sorun falan olabilir mi?
aynen o ses bendede var kafam karıstı ?