ilker o ustana bi sorsana su kacagini nerden görmüs yani bu araba herhangi bi hortumdan da su kacagi olabilir yani üst kapak olayinda kil catlak diye tabir ettgimiz catlaklar olurr buda üst kapak sökülmeden cogu zaman görünmez ya ustan sana haybiyeden motor yaptirmak istiyo yada harbiden gördü catlagi
triger kayış kapağını söktüğümüzde (plastik kapak) oradan motor kapağının oradan suyu gördü ve bende gördüm paslanmış hatta , kapak sökülecek dedi , conta değişecek , yani contadan kaçırıyor , ama kapakta yapılacak dedi , kapakçıyla konuşuruz dedi . Ve tam tersi , o motor yaptırmaya gerek olmaya bilir dedi , ilk önce bakarız kapaktansa , kapağı yaptırır contayı değiştiririz dedi , 500 tl gibi tutacağını söyledi , eğer motorun durumu iyi değilse , o işlere öyle gireriz dedi. Ama bende gördüm aşağıya doğru su akmış pas gibi olmuş , aktığı yer belli , bir de zaten kayışlardan ses geliyordu , 4 yıldır kullanıyorum aracı , hiç ses gelmiyordu , su sızıntısı olduğu için kayıştan sesde gelir oldu , ama o ilacı kullandıktan sonra hiç su eksiltmedi , 3-4 gündür kullanıyorum hiç problem yok, ama ne zamana kadar idare edecek bilmiyorum. Ve araba 3 yıldır kışın 1 marşta alıyordu çalışıyordu , bu yıl çalışmıyor , 72 amper varta akü aldım , ısıtma bujilerini bosh marka aldım değiştirdim hepsini , yinede çalışmıyor , yani rektefesi geldi diye düşünüyorum , üflüyorda baya bir , yağ çubuğunu 10cm. yukarı kaldırıyor. durum bu...