Ordu Gürgentepe il merkezi ile ilçe arası 48-50 km geçen kış fotolarını yukarıdaki mesajda gönderdim ama geçen kış için olağan üstü diyolar eskiler. rakım 1300 falan ekonomik yönden rahat edersiniz ama sosyal hayat sıfır. kaloriferli daire bulmakta kış girdikten sonra zorluk çekilse de 3-4 bina var bildiğim kadarı ile. kaloriferli dairelerin kiraları bildiği kadarı ile 500 civarı.sobalı daire kiraları da 200e çok rahat bulailrsin kanımca. ulaşım yönünden şahsi aracınla da gidiş geliş yapabilirsin memur servislerinden de faydalanabilirsin nitekim gidiş geliş yapan memurlar-öğretmenler-doktorlar var.
Ordu Ulubey merkezle arası 25 km civarı gürgentepeye göre sosyal yönden daha yoğundur. kışları da gürgentepe kadar sert olmaz. diğer konularda bişey diyemicem.
Samsun Çarşamba Akçatarla Köyü çarşamba benim memleketimdir. ekonomik yönden rahat edersin. sosyallik yönünden çok da sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. samsuna uzaklığı 36km. köylere ulaşım olarak çoğu köyün dolmuşu mevcut ayrıca okul servislerinden falan da faydalanma durumu mevcut. çoğu köylerimizin yolları da asfalttır (reklamını da yapim memleketimin
) ev kirası yönünden sobalıları 200-250 civarına bulabilmen mümkün nitekim çarşambaya gelip de evini yerini alıp yerleşen memur-polis çoktur
Ordu Akkuş>>>>>> merkezden 120km civarı ünyeden 60km civarı
Ordu Çatalpınar>>> merkezden yaklaşık 60km
Ordu Kabataş>>>> merkezden yaklaşık 80km
Ordu Korgan>>>>>merkezden yaklaşık70km
yukarıdaki ordu ilçelerinin hepsi de ordunun 15 kara ilçesinden biri benim gözümde malum ordunun sadece 3 tane sahil ilçesi var il merkezini de sayarsak 4