eyvah eyvah noluyor burda gerekli acıklamar yapılmış ama bende bı parmak basmak ısterım evet denıldıgı gıbı %90 dgl 95 i
aaz kodlu motor 1z belkı ama tdı bulmak imkansız gıbı bulsanda adam sankı sana mk4 satıyormuş gıbı muamele yapıyor delı para ıstıyorlar anlıcan eet 75 hp ama sıkıntı yok hız olarak ben 180 i çok rahat göruyorum çekışıde guzel
yakıta gelınce ben sıfır motor yaptım ellerımle aracım 270 krş şehır içinde istanbul trafiginde yakıyor ve hergun 15.00 - 22.00 arası işe git gelde kullanıyorum 24 kmlık yol yapıyorum ve herzmana ölçum yapıyorum aracımda buyuk lastık var 195/65/15 borbetlı jant var çokı sakın kullanmam yakışım 27 krş maşallah ama bu aralar biraz yukselıcek gıbı malum kış kalerifer arka rezinstar soguk hava falan
şehır dışı çok uygun golf 2 kullanıyordum forumda var resımlerı (06 mnc 75 ) sattım saxo aldım onuda sattım golf 3 aldım hepsi dizel dı golf 3 de kasas olarak çok guzel ama bazen duşunuyorsun adamalr albea da 1.3 motordan 75 hp almışlar sendekınde 1.9 dan 75 hp almışlar teknolojı işte