Gönderen Konu: Ynt: Acil YARDIM  (Okunma sayısı 1866 defa)

Çevrimdışı barcode06

• Profili Görüntüle
Ynt: Acil YARDIM
« : 09 Ocak 2013, 09:04:07 »
eger usta tavsiyesi iaterseniz ankarada usta tavsiye edebilirim kendisinde de bora var. onun disinda hava filtresinden cikan boruya bakabilir misiniz tam oturtulmusmu

mobilden...

Usta tavsıye tabıkı ısterım.Boğaz kelebeği temizliği için ustaya gıttım.Ozel servis.Arabaya baktı bındı kullandı.Tıtremeyı farkettı.Bunun tek nedenı gaz problemı dedı.Bır yer soyledı benım gıttıgım bıldıgım bır yer.Ivedık organıze sanayı bolgesınde sıstem muhendıslık.Lpg ayarı yaptım.Duzelır gıbı oldu ılk basda.Aksam eve gıttım kontagı kapadım ınanılmaz derecede sarsılam oldu.Gerı marsa bastım calısmadı.Ertesıgun uzun yol yaptım 3 gunde 2.500 km.araba oldukca cok yaktı.Her yerden gaz aldım.Aracaım oldukca fazla yaktı.Ankaraya donunce gerı gaz ayarına gıttım.Ise gıderken ısıkda durdum rolantı dusması oldu.Grı dondum.Gerı ayar yaptılar,ayar cidden on numara oldu arabam hem az yakıyor hemde ceksıı arttı ama rolantı sorunum duzelmedı.Çeşitli yerlerden gaz aldıgım ıcın bogazda daha fazla kırlenme ve kurumolmus olabılırmı?Ne de olsa sehırler arası yolda kalıtelı gaz bulmak sorun.Ustanın dedıgıne gore araca 200-300 km benzınde bınmem gerekıyormus.Sourunun kalmaz duzelır dıyor.

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Ynt: Acil YARDIM
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2013, 09:31:09 »
eger usta tavsiyesi iaterseniz ankarada usta tavsiye edebilirim kendisinde de bora var. onun disinda hava filtresinden cikan boruya bakabilir misiniz tam oturtulmusmu

mobilden...

Sanki o ustayı tanıyorum :)