abilerim bende bugun yaptım farlar eskisinden güzel oldu gerçektende ufak bi sorun dışında:(((neden sölemediniz parlak kısımlara bant vurma diye:(boyacıya götürdüm bantla dedi bantladık sökerken nikelajı kalktı..ve sivasta çaresi yokmuş boyacıları gezdim öle parlak boya olmaz dediler bende ölece silikonladım...yapmayı düşünenler bi dakka beklemesin azıcık el beceriniz varsa çok kolay bi uygulama(içi boyama haric)maliyette çok düşük.10 lira boyacıya verdim,5 lirada siyah silikona:)ha birde 1 lira kağıt bant silikonlarken cama bulaşmasın diye...birde hepsi buradadan xenon aldım 8000 k (monza 100 lira,yanında adaptörlü led park ampülü çok orjinal bikaç şekilde yanabiliyo.)onuda kendim bağladım süper oldu elektrikçiye götürsem sanırım bu kadar uğraşıp düzgünce yapmazdı...inşallah ayrıntılı bi şekilde fotoğraf yüklemeyi anlatırsanız en yakın zamanda yiğidonun golfünü görürsünüz....saygılarımla
[/img]Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/vwtr/public_html/forum/sis/SISxmlapi.php on line 40